Agenda Constructiilor
Marti, 19 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Editia viitoare a expozitiei BIFE-SIM are loc intre 17 si 20 septembrie 2020
Editia viitoare a expozitiei BIFE-SIM are loc intre 17 si 20 septembrie 2020
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 24 Sep 2019 08:15
Dupa succesul consemnat in 2019, Romexpo, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie din Romania, va organiza in perioada 17-20 septembrie 2020 cea de-a XXIX-a editie a BIFE-SIM – targ international de mobila, echipamente si accesorii, informeaza un comunicat al Romexpo SA, in cadrul caruia sunt prezentate cele mai relevante aspecte de la BIFE-SIM 2019.
Anul acesta, editia a XXVIII-a a BIFE-SIM s-a desfasurat intre 12 si 15 septembrie 2019 la Romexpo, unde au expus peste 230 de companii romanesti si internationale care au intampinat vizitatorii cu oferte pentru toate bugetele, pornind de la mobilier de lux unicat si hand-made, pana la produse de linie, cu un design adaptat cerintelor publicului larg. Nu a lipsit nici intreaga oferta de echipamente si utilaje pentru industria lemnului destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.
BIFE-SIM a reprezentat locul de intalnire nu numai al companiilor romanesti, ci si al multor companii importante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania si Turcia, care au contribuit la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei mondiale de mobila in randul vizitatorilor specialisti si non-specialisti.
La targ au avut loc si numeroase evenimente conexe, unele de traditie, precum Conferinta de Design, cu o tematica extrem de ofertanta anul acesta sau propuneri noi, precum Apartamentul #better, un proiect in care Romexpo a prezentat pentru prima data la o manifestare de profil din Romania modul in care un apartament se poate organiza corect din punct de vedere al suprafetei si dispunerii mobilierului.
Concursul National de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP, organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, in parteneriat cu Romexpo, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti – Facultatea de Arhitectura de Interior, Universitatea „Transilvania” Brasov – Facultatea de Ingineria Lemnului si Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR) – Filiala Bucuresti, si-a desemnat castigatorii in a doua zi a targului. Premiul I a fost acordat unei creatii inspirate de Coloana Infinitului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi.
Vizitatorii cei mai norocosi au castigat premii constand in obiecte de mobilier si de amenajare interioara oferite de firmele expozante in cadrul Tombolei Vizitatorului.
Organizatorii ii asteapta pe toti cei interesati la editia viitoare a BIFE-SIM, pentru a fi la curent cu tendintele si surprizele anului 2020 in materie de mobilier si design interior! Pentru a vizualiza toate noutatile de la BIFE SIM 2020, click aici!
 
elmas_1octAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere