Agenda Constructiilor
Luni, 26 Octombrie 2020
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


ALLBIM NET SRL

ALLBIM NET SRL

Adresa: Str. Iancu Capitanu nr. 27, Bucuresti, SSector 2
Telefon: 021/253.25.80
Fax: 021/253.25.81
E-mail: office@allbim.net
Web site: www.allbim.net
Domenii: Software pentru proiectare, arhitectura si inginerie
Descriere activitate
Furnizeaza o gama completa de solutii pentru proiectarea in arhitectura si constructii: consultanta, vanzare, implementare, scolarizare si suport.
Prezentare companie/institutie
ALLBIM: Crestere de peste 50% a vanzarilor din primul semestru
 
 
 
 
 
Dan Moraru (50 de ani)
Functia/Firma: administrator, ALLBIM NET;
Experienta profesionala: 26 de ani in vanzarea de software-uri pentru industria constructiilor.
 
Adoptarea modului de lucru interdisciplinar BIM este directia spre care se indreapta industria constructiilor din Romania, ce urmareste sa se alieze cu celelalte domenii in efortul comun de proteja mediul inconjurator si de a optimiza aceasta industrie. In opinia lui Dan Moraru, administratorul companiei ALLBIM NET (fosta Nemetschek Romania), in anii urmatori tot mai multi beneficiari si specialisti vor adopta acest mod de lucru. ALLBIM NET ofera consultanta de software pentru industria constructiilor (AEC) din Romania de peste un sfert de secol, avand mai mult de 1.000 de clienti, printre care Architect Service, Biroul de Arhitectura Pintilie, Popp si Asociatii, Metroul SA, Search Corporation, Somaco Grup, Con-A, Comnord si AFI Europe.
 
- Care este volumul vanzarilor anuale de licente si ce estimari aveti pentru perioada urmatoare?
- Cresterea in primele sase luni ale acestui an este spectaculoasa (peste 50% fata de perioada similara din 2017) si am incredere ca va fi constanta, datorita solutiilor noastre din portofoliu, mereu centrate pe a oferi clientului instrumente moderne si eficiente de lucru, precum si asistenta tehnica usor accesibila. In semestrul intai am realizat o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de lei si estimam ca vom ajunge la 7 milioane de lei pana la finele lui 2018.
- Cum asigurati service-ul si adaptarea programelor in functie de fiecare colaborator?
- Asiguram vanzari si suport in toate localitatile, prin angajati sau reprezentanti locali. Avem o distribuire uniforma la nivel national a serviciilor, multumita relatiilor pe care le-am cladit de-a lungul a peste 25 de ani de activitate. Service-ul este asigurat de o echipa dedicata fiecarei specialitati si software in parte, ce poate fi contactata prin telefon, email, social media sau online meeting. De asemenea, oferim clientilor training pe solutia achizitionata folosind, in cele mai multe cazuri, chiar proiectul la care lucreaza in acel moment. Flexibilitatea si disponibilitatea au fost mereu apreciate de clientii nostri.
- Ce obiective aveti in vedere in 2018-2020?
- Anul 2018 a fost o perioada importanta pentru noi, am marcat 26 de ani de activitate si am trecut printr-un rebranding important - am schimbat denumirea firmei din Nemetschek Romania Sales & Support in ALLBIM NET, pentru a reflecta marirea si varietatea portofoliului de produse. In urmatorii ani, avem ca obiectiv consolidarea Parteneriatului Strategic si Educational cu organizatiile de referinta ale specialistilor din industria constructiilor si vom sprijini activ proiectele in care credem si care ajuta profesionistii din domeniu sa isi desfasoare activitatea modern, eficient, cu minimul de rutina. Totodata, pregatim lansarea in Romania a noilor versiuni ale software-urilor Allplan pentru Arhitectura si Inginerie, precum si a produsului Lumion, foarte cerut pe piata de arhitectura (prezentare de proiecte).
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Octombrie 2018)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere