Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


C&V WATER CONTROL

C&V WATER CONTROL

Adresa: Str. Lacului nr. 32, Magurele, Judet Ilfov
Telefon: 0374-201.440, 021/252.53.07
Fax: 021/252.53.09, 0374-201.441
E-mail: water@cnv.ro
Web site: www.cnv.ro
Domenii: Rigole, sisteme de pompare & statii de epurare
Descriere activitate
Compania este specializata in dezvoltarea si comercializarea de echipamente si tehnologii pentru tratarea si epurarea apei in aplicatii comerciale, industriale si edilitare.
 
 
Prezentare companie/institutie
 
 

 
C&V WATER CONTROL vizeaza construirea unei fabrici de tevi corugate
 
 
 
 
 
Claudia Avram (35 de ani)
Functia/Firma: manager de proiect, C&V Water Control;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul tehnic si de vanzare pe piata statiilor de epurare a apei uzate.
 
Compania C&V Water Control, cu sediul in localitatea Magurele (judetul Ilfov) - specializata in dezvoltarea si comercializarea de echipamente si tehnologii pentru tratarea si epurarea apei in aplicatii comerciale, industriale si edilitare - inregistra, la finele anului trecut, contracte in valoare totala de 7 milioane de euro si o cifra de afaceri de 2,72 milioane de euro. Potrivit Claudiei Avram, lucrarile in cadrul carora societatea s-a implicat sunt dificil de finantat, mai ales in contextul in care contravaloarea produselor si serviciilor furnizate nu este achitata la timp. Pentru anul in curs, conducerea companiei are in vedere finalizarea contractelor aflate in executie si dublarea cifrei de afaceri. Printre distribuitorii firmei se afla companii cu activitati la nivel international, cum ar fi Microdyn Nadir - Germania, GLS Tanks GmbH - Austria, Omerastore - Germania, Pentair Water - Franta, Herco - Germania etc.
 
- Ce obiective ati stabilit pe termen scurt si mediu?
- In perioada urmatoare avem in vedere construirea si punerea in functiune a unei fabrici de teava corugata in localitatea Magurele (judetul Ilfov), in urma unei investitii estimate la 2,5 milioane de euro. De asemenea, ne-am propus dezvoltarea pietei de desfacere din Republica Moldova, in acest sens avand deja incheiat un parteneriat cu o societate din Chisinau, alaturi de care lucram la o serie de proiecte in zona. Printre obiectivele stabilite se mai afla organizarea unor campanii de responsabilizare a factorilor de influenta in ceea ce priveste dimensionarea sistemelor de tratare a apei inca din faza elaborarii studiilor de fezabilitate, astfel incat solutiile propuse sa acopere in mod real problemele actuale din domeniu. Totodata, vizam crearea si dezvoltarea unei retele regionale de distributie, prin incheierea de parteneriate cu distribuitori locali, pentru livrarea de echipamente destinate sectorului rezidential (ministatii de epurare, dedurizatoare, statii de osmoza inversa, filtre etc.). Ministatiile de epurare sunt realizate integral in cadrul sectiei proprii de productie din Magurele, unde dispunem de o capacitate de fabricatie de pana la 10 bucati/saptamana, in functie de dimensiunea acestora. 
- Care sunt principalele probleme intampinate in derularea activitatii?
- Avem multe proiecte in derulare, insa intarzierea platii facturilor de catre beneficiarii lucrarilor, precum si deschiderea procedurii de insolventa a unor debitori reprezinta aspecte care genereaza pericolul aparitiei unui blocaj economic, intrucat recuperarea creantelor se face cu mare dificultate sau, in anumite situatii, chiar deloc. O alta problema este reprezentata de metodele prin care se liciteaza lucrarile. Astfel, acordarea contractelor pentru proiectele de infrastructura edilitara ar trebui facuta dupa criterii de competenta si nu in functie de pret, deoarece se creeaza o presiune foarte mare asupra producatorilor, manifestata si prin insecuritatea financiara care afecteaza negativ tot mai multe companii. In ceea ce priveste statiile de tratare a apei, exista discrepante foarte mari intre solutiile propuse prin caietele de sarcini si situatia reala, conform buletinului de analiza a apei. De multe ori, valoarea corecta a sistemului respectiv poate fi de 5-6 ori mai mare decat cea stabilita in bugetul proiectului, ceea ce poate pune presiuni suplimentare atat asupra constructorului, cat si a producatorului. 
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia martie/aprilie 2013 )

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
BMI_Icopal
hidroplasto
MAKITA
FRONTALE
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
hilti
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere