AkzoNobel: Noua editie “Paint the Future Startup Challenge” incepe in 18 mai 2021 |
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 21 Apr 2021 07:45 |
Startup-urile (ideile de afaceri aflate la inceput) sunt pe cale de a explora o multitudine de posibilitati in industria de vopsele si acoperiri decorative – a doua editia globala Paint the Future Startup Challenge se lanseaza pe 18 mai 2021. Orchestrata de AkzoNobel si alimentata de mii de conexiuni din intreaga lume, Paint the Future a devenit cel mai mare ecosistem de inovare colaborativa din industrie.
Toate startup-urile participante ar putea sa isi accelereze dezvoltarea solutiilor cu care se inscriu, in aceasta industrie dinamica putand beneficia de pasiunea pentru vopsele, experienta, cunoasterea, resursele si conexiunile pe care le are AkzoNobel. Pentru unii dintre participanti se pot deschide chiar mai multe usi in sensul unor oportunitati de parteneriat si de investitii.
“Noua strategie a companiei noastre construieste pe fundatia noastra solida si cauta cai noi de a creste si a inova,” spune CEO-ul AkzoNobel global Thierry Vanlancker. “De aceea este momentul perfect pentru a doua editie globala a proiectului “Startup challenge”. Suntem nerabdatori sa vedem ce oportunitati de colaborare vom regasi in startup urile participante care sa ne ajute sa dam viata suprafetelor pentru clientii nostri.”
Programul din 2021 construieste pe succesul din 2019 cand s-a lansat programul Paint the Future, atunci au avut loc doua proiecte regionale “Startup challenge” in Brazilia si China, doua programe- furnizor si alte colaborari cu AkzoNobel. Aceste programe au generat deja 18 solutii de succes.
“Paint the Future este ecosistemul nostru special conceput sa accelereze inovatia in industria de vopsele si acoperiri” spune Klaas Kruithof, Chief Technology Officer. “Prima editie globala “Startup Challenge” a fost o premiera in industria noastra si ecosistemul nostru a crescut uimitor de atunci, incluziand 2,137 de membrii activi. Este o platforma de lansari a unor idei extraordinare care a atras grupuri diverse de startup-uri, furnizori, clienti si persoane din mediul academic.”
Detaliile programului din 2021
Startup-urile sunt invitate sa prezinte solutii care se incadreaza in una din cele cinci tematici:
- Functionalitate sporita (Enhanced functionality)
- Experienta oferita clientilor (Customer experience)
- Aplicatii inteligente (Smart application)
- Solutii circulare (Circular solutions)
Procese inteligente de productie si operatiuni (Smart manufacturing and supply chain)
Dupa lansarea proiectului in 18 mai, vor urma etapele de explorare si dezvoltare a aplicatiilor ce se vor desfasura pana pe 20 iulie. Apoi finalistii selectati vor fi invitati sa ia parte la un eveniment colaborativ la finalul anului 2021, cand castigatorii proiectului vor fi anuntati.
|