Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DigiSinergy: Piata software pentru gestionarea documentelor a crescut cu 10%
DigiSinergy: Piata software pentru gestionarea documentelor a crescut cu 10%
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 26 Oct 2023 13:03
Inovatiile tehnologice, extinderea digitalizarii in companiile din Romania si tranzitia catre medii de lucru digitale si hibride au favorizat cresterea pietei de software pentru gestionarea documentelor cu peste 10% in 2023, potrivit DigiSinergy, companie de tehnologie si expert in transformarea digitala a business-urilor. 
Romania se inscrie in tendintele europene si globale privind avansul pietei Sistemelor de Management al Documentelor (DMS), care va inregistra o rata anuala de crestere de 13% pana in 2028, potrivit companiei de consultanta si cercetare Fortune Business Insights. Valoarea pietei europene va depasi 1 miliard de dolari, in 2030, si se va apropia de 19 miliarde de dolari la nivel mondial.
In Romania, piata DMS s-a concentrat in sectorul public si in cateva mari corporatii, pana de curand. Lucrurile se imbunatatesc in acest domeniu, odata cu schimbarea de mentalitate in randul antreprenorilor tineri, al caror apetit pentru inovatie si eficienta este mai mare.
Totodata, la nivel mondial, dezvoltari semnificative in acest sector sunt sustinute si de companiile mari de tehnologie, ale caror initiative si noi tehnologii au vizat si crearea de solutii de gestionare a documentelor, menite sa imbunatateasca productivitatea si sa faciliteze un mediu de lucru inteligent si flexibil, post-pandemic. 
 
DigiSinergy, parteneriat strategic cu Canon pentru distribuirea solutiei Therefore
Pe piata din Romania, un impuls major in aceasta directie vine din parteneriatul dintre DigiSinergy si Canon, pentru sustinerea solutiei Therefore, o platforma complexa pentru administrarea documentelor. Aceasta colaborare este o continuare a parteneriatului stabilit in 2018, cand DigiSinergy a implementat in Romania solutia de OCR de la IRIS, un produs Canon.
Therefore se distinge prin capacitatea de a gestiona diverse tipuri de fisiere - text, imagine, video, audio - direct in platforma, fara necesitatea utilizarii altor aplicatii specifice. Integrarea nativa cu suita Office de la Microsoft si cu programe ERP populare, cum ar fi SAP sau Microsoft Business Central, simplifica si accelereaza procesele de implementare. Un exemplu concret este capacitatea solutiei de a prelua facturile din ANAF, de a le procesa si de a le transmite automat in sistemul ERP al companiei.
Canon, lider in industria de printing, isi extinde astfel orizonturile catre domeniul digital, investind in solutii de top pentru gestionarea documentelor si optimizarea fluxurilor de lucru. Beneficiile aduse de solutia Therefore sunt evidente, mai ales in contextul actual, cand eficienta si reducerea erorilor devin imperative.
"Parteneriatul cu Canon vine in sprijinul accelerarii procesului de digitalizare in Romania. Solutia Therefore nu doar ca abordeaza nevoile curente ale organizatiilor locale in gestionarea eficienta a documentelor, dar creeaza si un precedent in domeniul inovarii si eficientei in managementul documentelor. Totodata, este un angajament solid din partea noastra catre consolidarea pietei DMS din Romania, oferind companiilor solutii robuste si flexibile care le permit sa isi optimizeze operatiunile si sa raspunda provocarilor actuale”, spune Natalia Lepadatu, cofondator DigiSinergy. 
 
Cine utilizeaza solutii DMS in Romania
In Romania, solutiile DMS sunt utilizate, preponderent, de companiile mari, institutiile de invatamant, firmele de avocatura, companiile de resurse umane sau de notarii publici. Aceste entitati au un volum mare de documente si necesita procese clare si eficiente de aprobare, verificare si arhivare. Iar Therefore aduce o solutie robusta si flexibila care se adapteaza nevoilor variate ale acestor organizatii.
Avand in vedere rezistenta la schimbare si pregatirea digitala redusa a angajatilor din Romania, adoptarea solutiilor DMS poate intampina initial rezistenta. Cu toate acestea, beneficiile in termeni de economisire a timpului, reducere a erorilor si crestere a eficientei sunt argumente solide pentru tranzitia catre un mediu de lucru digitalizat si care conving tot mai multe companii sa implementeze astfel de solutii.
Prin parteneriatul cu Canon si implementarea solutiei Therefore, DigiSinergy subliniaza angajamentul sau de a sprijini digitalizarea in Romania, oferind solutii moderne care raspund cerintelor actuale ale pietei. Parteneriatul deschide noi orizonturi pentru optimizarea gestionarii documentelor si stimuleaza cresterea pietei DMS in Romania, in linie cu tendintele globale si europene.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
noark
theda mar
strabag nivel 1
Ubitech
quadratum
Acvatot 2019
siniat
rigips
concelex
CDS
viarom
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander