Agenda Constructiilor
Marti, 30 Aprilie 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NHOOD Romania numeste noi manageri in functie pentru dezvoltarea companiei
NHOOD Romania numeste noi manageri in functie pentru dezvoltarea companiei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 02 Apr 2024 10:23
Nhood Romania, compania de servicii imobiliare integrate a Asociatiei Familiale Mulliez (AFM), a facut numiri noi in functii cheie: Razvan Ciobanu – Head of Property Management Retail, Carmen Badulescu – Head of Asset Managememt si Catalina Radu – Head of Leasing. Elena Bocan, Head of Ressources & Fund Investment, este numita si Head of Market.
Nhood este creat in jurul a trei linii de business cheie in domeniul proprietati imobiliare comerciale – Property & Asset Services; Resources & Fund Investment; si Development, Planning & Promotion – si a patru functii transversale – ESG; Data Business; Brand Marketing; Business Development. Fiecare linie de afaceri este condusa de un lider la nivel international si local.
"Noua organizatie este conceputa pentru a fi agila, profesionista si cu puternice radacini locale. Ne bizuim pe lideri care conduc si asigura functionalitatea transversala a intregii activitati, valorificand expertiza echipelor. Credem intr-o organizatie care investeste echipele cu incredere si autonomie, fapt ce ne va permite atingerea ambitiilor si obiectivelor in conformitate cu viziunea si strategia de crestere a companiei", spune Marco Balducci, Global Head of People and Resources at Nhood.
Elena Bocan este noul Head of Market al Nhood Romania, ea alaturandu-se echipei in mai 2023 in functia de Head of Resources & Fund Investment  (R.F.I.), departament ce inglobeaza activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate si comunicare corporativa. Aceasta noua functie vine in completarea celei de Director R.F.I. si ii confera Elenei rolul de coordonator si facilitator local al comitetului executiv, garantand agilitatea si coerenta liniilor de afaceri pentru piata din Romania. 
 
Razvan Ciobanu se alatura echipei preluand pozitia de Head of Property Management Retail, functie strategica in cadrul liniei de business Property & Asset Services (P.A.S.). Razvan va fi responsabil de construirea unui ecosistem performant prin care sa ofere servicii operationale la cel mai inalt standard pentru portofoliul de proiecte imobiliare retail administrat. Cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, in trecut Razvan a ocupat pozitia de Property Manager la Bricostore, Manager Tehnic la Colliers si Director Operational in cadrul Immochan Romania, unde a fost responsabil de o echipa de 47 de oameni si a gestionat peste 160.000 de metri patrati GLA de galerii comerciale la nivel national. Razvan este absolvent al Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii din Bucuresti.
 
Carmen Badulescu este noul Head of Asset Management al Nhood Romania. Carmen va gestiona intregul portofoliul de active aflate in proprietatea si/sau managementul clientilor, fiind garantul imbunatatirii si adaptarii permanente a acestora la evolutia industriei, definind si punand in aplicare noi strategii si proiecte creatoare de valoare.
Carmen are o vasta experienta in sectorul bancar , anterior ocupand pozitia de  Business Center Director in cadrul Credit Agricole Bank Romania, unde a fost responsabila de gestionarea clientilor companii mijlocii pe zona Bucuresti si Muntenia. Carmen are un MBA in Finante in cadrul City University of Seattle Program oferit prin Intercollege Bucharest.
 
Catalina Radu preia rolul de Head of Leasing, fiind responsabila de conducerea operatiunilor de inchiriere si valorizare a spatiilor aflate in portofoliul clientilor Nhood Romania, printr-o abordare comerciala personalizata si adaptata fiecarui proiect. De asemenea, ea va fi responsabila de integrarea unor noi linii de business precum Tenant Representation, fiind si sursa pentru noi concepte in plan local. Catalina se va ocupa si de stabilirea strategiei de Speciality Leasing si de dezvoltarea de noi produse adaptabile pietei de retail.
Catalina are o licenta in Drept si Administratie Publica, iar cariera profesionala si-a inceput-o la Brico Depot Romania in 2010. S-a alaturat echipei Nhood in 2019 ca Legal Advisor.
’’Sunt mandra sa contribui la consolidarea pozitionarii Nhood ca furnizor de servicii integrate de real estate pe piata din Romania, in serviciul clientilor proprietari, dezvoltatori, investitori, autoritati publice, dar si al oraselor. Alaturi de o echipa puternica, cu o vasta expertiza in domeniu, stiu ca avem resursele necesare pentru a ne atinge ambitiile. Vom fi ghidati de valorile si viziunea noastra, fiind parte dintr-un ecosistem mai larg de expertiza la nivel international" afirma Elena Bocan.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
theda mar
CDS
Ubitech
Acvatot 2019
EDIT-Structural
rigips
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
siniat
MAKITA
ness project
noark
concelex

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander