Agenda Constructiilor
Luni, 20 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Atribuire contract cadru de 630 milioane euro, lucrari la cladiri publice in Sectorul 4
Atribuire contract cadru de 630 milioane euro, lucrari la cladiri publice in Sectorul 4
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Mar 2024 16:14
Companiile AF Consulting, Constructii Erbasu, Palex Constructii Instalatii, Bog'Art, Concelex Engineering, Concelex, Omega Star Sistems si Nemar Edil General au adjudecat un contract-cadru cu o valoare totala de peste 3,13 miliarde lei (circa 630 de milioane de euro) pentru executia de lucrari de intretinere, mentenanta la instalatii si sisteme, reparatii si lucrari de construire la imobilele/ cladirile aflate in administrarea Sectorului 4 al Capitalei. Cele 8 companii impart contracte subsecvente aferente acestui acord-cadru, cel mai mare dintre acestea avand valoarea de aproape 119 milioane de lei. Acordul-cadru acopera o perioada de 36 de luni.
"Obiectul achizitiei consta in semnarea unui acord-cadru, care sa stabileasca termenii, conditiile precum si cadrul legal, financiar, tehnic si administrativ pentru atribuirea contractelor subsecvente, in vederea asigurarii de catre ofertanti, in conditii de siguranta, operativitate si eficienta financiara, a executiei lucrarilor, descrise prin caietul de sarcini. Durata contractelor subsecvente incheiate in perioada de valabilitate a acordului-cadru poate depasi durata acordului-cadru si se intinde pana la finalizarea completa a activitatilor ce constituie obiectul acestora, luand in calcul orice forme de prelungire, perioada de remediere a defectiunilor etc.", se precizeaza in anuntul de participare la licitatie.
Autoritatile contractante care vor atribui lucrari in cadrul acestui acord-cadru sunt: Primaria Sectorului 4, Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4, Directia Generala de Administrare a Unitatilor de Invatamant si de Sport Sector 4, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, Directia Generala de Evidenta a Persoanelor Sector 4, Centrul European Cultural si de Tineret "Nicolae Balcescu", Directia de Mobilitate Urbana Sector 4, respectiv Directia pentru Digitalizare si Regenerare Urbana Sector 4.
Tabloul complet al companiilor care vor realiza proiecte in cadrul acestui acord-cadru sunt:
  1. Bog'Art, cu subcontractantii Epser Ltd, Invest Servicii Comerciale, Eckon Cei, Brenneka Install, Izolatii Tehnice si Antifoc, Coneco Romania si Baltur Sib;
  2. Asocierea Omega Star Sistems (lider) - Concelex Engineering - Palex Constructii Instalatii - Concelex, cu subcontractantii Frigoterm Expert, Focus Security Systems, Totul Verde, Dany's Impex SD 93, Quad Still Paint, Con Gaz Prest, Sight Control si EZ Project AG;
  3. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - AF Consulting - Nemar Edil General, cu subcontractantii Cria General Construct, Green Team Instal, Erbasu Edil Construct SA, North Star Industrial Serv si Cedina Import Export.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
quadratum
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
theda mar
concelex
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
CDS
noark
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander