Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - BHB Properties dezvolta ansamblul cu 500 de apartamente BHB Avenue, din Capitala
BHB Properties dezvolta ansamblul cu 500 de apartamente BHB Avenue, din Capitala
Info-Santiere Publicat de AG&F 12 Apr 2024 09:46
Ibrahim Bahbahani, proprietarul clinicilor dentare de lux House of Beauty Clinic si al companiei de dezvoltare imobiliara BHB Properties, anunta lansarea vanzarilor in proiectul BHB AVENUE de pe Sos. Fabrica de Glucoza, potrivit unui comunicat transmis.
"Lansam BHB AVENUE ca o investitie strategica pentru grupul nostru de firme, deoarece cunoastem potentialul de dezvoltare al zonei Fabrica de Glucoza. Credem ca vadeveni Noul Downtown. Aici detinem deja 2 terenuri cu autorizatie pentru realizarea a peste 500 apartamente.
Ca brand, BHB Properties se adreseaza unui public foarte bine informat, care cunoaste bine piata imobiliara din Romania si care isi doreste noi standarde in dezvoltarea imobiliara. Cu proiectul nostru, BHB AVENUE de pe Soseaua Fabrica de Glucoza, dorim sa ne afirmam aceasta pozitionare.
In ultimele 12 luni am lucrat ca sa definitivam conceptul. Avem o abordare axata pe produs si apoi pe marketing. Astfel vom livra un proiect la standarde inalte din punct de vedere al calitatii, al tehnologiilor utilizate, finisajelor folosite si al design-ului ales. Pentru noi, BHB AVENUE de pe Soseaua Fabrica de Glucoza reprezinta cartea de vizita cu care ne prezentam in fata clientilor si partenerilor nostri.
 
 
Pentru aceasta ne-am asumat o investitie considerabila in facilitati (sala de fitness, piscina, terasa urbana, lobby), finisaje si tehnologii premium. De exemplu, toate usile din proiect sunt de tip Filomuro. Am placat cu lastre ceramice de 3m inaltime atat usile de intrare in apartamente cat si un perete din fiecare baie. Aerul conditionat este de la Daikin si este incastrat in tavane, parchetul este de tip Chevron Frantuzesc, iar placarile ceramice din bai sunt de 60x60 cm si 120x60 cm. Un apartament cu 2 camere are peste 25 de prize si intrerupatoare Bticino Living Now, unele cu porturi USB si HDMI si peste 15m de banda led si 15 spoturi." A transmis Ibrahim Bahbahani.
Viziunea BHB Properties este sustinuta si de Andrei Tulbure, Sales & Marketing Director, care a integrat in strategia de vanzari si marketing principii bazate pe transparenta, inovatie si performanta.
"Credem ca odata cu cresterea nivelului de trai, atentia pe care cumparatorii o acorda procesului de achizitie si felul in care acestia iau decizia de cumparare, se schimba. Vrem sa ii sustinem pe cei mai exigenti dintre cumparatori si sa le punem la dispozitie toate informatiile de care au nevoie in procesul de decizie. De aceea folosim instrumente precum randari de calitate, animatii video si tehnologii 3D care ajuta un potential cumparator sa inteleaga propunerea noastra. Totodata, prin abordarea transparenta, le dam acces la tot ecosistemul pe care l-am creat, de la proiectare la finisaje. Astfel, parteneriatele noastre sunt publice si am lucrat doar cu firme cu reputatie buna."
Mai multe informatii aici.
 
SISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
konsent
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
viarom
CDS
ness project
Ubitech
rigips
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
leviatan
EDIT-Structural
noark
concelex
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander