Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - CTP a primit autorizatie de construire pentru un centru logistic de 98.000 mp in Arad
CTP a primit autorizatie de construire pentru un centru logistic de 98.000 mp in Arad
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 15 Iun 2022 11:12
Presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca, a analizat impreuna cu reprezentantii Centrului Logistic CTP investitia pe care aceasta companie o realizeaza in Arad. Autorizatia de constructie a fost eliberata in aceasta saptamana, iar Compania de Apa a acordat zilele trecute ultimul aviz necesar pentru inceperea lucrarilor. CTP construieste peste drum de Expo Arad un parc logistic pe suprafata de 98 000 mp, cu posibilitate de extindere in a doua faza a investitiei. Parcul va deservi unii dintre cei mai importanti transportatori la nivel european.
,,Am discutat despre aceasta investitie la Budapesta cu reprezentantii CTP in cadrul unui eveniment la care Consiliul Judetean a prezentat oportunitatile de investitii in Arad. Acest parc logistic creeaza locuri de munca, creste atractivitatea Aradului si reconfirma calitatea de centru logistic euroregional pe care judetul nostru o are. Va reamintesc ca la Curtici functioneaza cel mai mare intermodal din Europa Centrala si de Est si care acum se extinde printr-o investitie de inca 10 milioane de euro. La Sagu este un al doilea intermodal privat care profita de oportunitatile pe magistrala de cale ferata Arad-Timisoara. La asta se adauga dezvoltarea din jurul autostrazii si proiectul drumului expres Arad-Oradea care, desi aflat deocamdata doar in stadiul de proiectare, deja genereaza interes si investitii noi”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.
Saptamana viitoare conducerea companiei CTP si presedintele Consiliului Judetean stabilesc agenda unei conferinte internationale in domeniul logisticii care va avea loc la Arad.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
CELCO 2020
leviatan
viarom
BMI_Icopal
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere