Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - EBM Papst va construi o fabrica pe un teren de 56.000 mp in Eurobusiness II Oradea
EBM Papst va construi o fabrica pe un teren de 56.000 mp in Eurobusiness II Oradea
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 14 Mai 2024 14:19
Compania germana EBM Papst, lider mondial in productia de ventilatoare si motoare electrice pentru industria auto, a achizitionat un teren de circa 56.000 mp in cadrul parcului industrial Eurobusiness Park II Oradea, unde va construi o noua fabrica, in parteneriat cu firma germana de Project Management MPS Archonic.
"In acest moment suntem in punctul de elaborare a conceptului pentru noua fabrica. Imediat ce acesta va fi finalizat, trecem la proiectarea propriu-zisa, obtinerea tuturor avizelor si selectarea unui constructor general. Pasul trei prevede executia propriu-zisa a investitiei. Dupa finalizarea proiectului, trecem la amplasarea liniilor de productie de ventilatoare pentru tehnologia de ventilatie si climatizare. Tot in noua locatie vor functiona si huburile R&D, IT si Servicii Auxiliare. Si nu ne vom opri aici. Avem planuri mari pentru urmatorii ani, inclusiv extinderea constructiilor de pe noua locatie, ceea ce subliniaza inca o data angajamentul nostru pentru investitii durabile in zona metropolitana Oradea", au transmis reprezentantii EBM Papst.
 
 
Grupul EBM Papst Automotive & Drives Romania si-a inceput activitatea in Oradea in decembrie 2017 si are, in prezent, 450 de angajati, aflandu-se in proces de dezvoltare continua. In martie 2024, compania germana a semnat o intelegere cu Siemens AG, careia i-a vandut divizia Industrial Drive Technology, ce include si o fabrica de motoare si ventilatoare electrice din Oradea, se arata intr-o informare oficiala facuta de cele doua companii. Compania isi continua, insa, activitatea in Oradea cu noi investitii in industria Airtech, care va deveni o divizie de baza pentru EPM Papst. Pe langa noua fabrica din cadrul Eurubusiness Park II, compania colaboreaza cu administratia judetului Bihor pentru a dezvolta un hub R&D in Parcul Stiintific si Tehnologic Bihor care va fi inaugurat in curand.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
konsent
EDIT-Structural
CDS
strabag nivel 1
ness project
leviatan
theda mar
noark
CONCEPT STRUCTURE
rigips
quadratum
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
siniat
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander