Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - KESZ Group va dezvolta ansamblul Corallis, 230 de locuinte langa Petrom City
KESZ Group va dezvolta ansamblul Corallis, 230 de locuinte langa Petrom City
Info-Santiere Publicat de AG&F 27 Feb 2024 14:43
KESZ Group a selectat Fortim Trusted Advisors, companie specializata in consultanta si management de real estate, ca agent exclusiv pentru Corallis, primul proiect rezidential propriu, dezvoltat in Romania. 
"KESZ Romania este recunoscut drept unul dintre cei mai competitivi constructori de pe piata, fiind implicat in mai multe proiecte premium de succes, inclusiv retail, birouri, rezidential si consideram ca este momentul potrivit pentru a trece la un nou nivel. Am analizat puterea de cumparare si cererea pietei din Romania si vedem o evolutie in ceea ce priveste tehnologiile, calitatea materialelor si perspectiva sustenabila a noilor dezvoltari, in acord cu valorile si obiectivele companiei noastre.
Consumatorii sunt interesati de mai mult spatiu, vor calitate superioara si sunt dispusi sa investeasca mai mult pentru un stil de viata, nu doar pentru un apartament. Ei imbratiseaza solutii green si sunt fericiti sa contribuie la schimbare, in procesul de a face Bucurestiul un loc mai bun pentru locuire. Kesz construieste pe baza cunostintelor si suntem dornici sa facem diferenta in viata oamenilor; prin urmare, am decis sa incepem propriile proiecte de dezvoltare imobiliara. De la locatie la tehnologii, pana la solutiile de incalzire si racire, am proiectat Corallis drept un nou concept rezidential care imbunatateste calitatea vietii”, declara Tatar Zsolt, Manager Dezvoltare Imobiliara Kesz Romania.
 
 
Compania maghiara KESZ Group este acum prezenta in Romania, atat cu divizia principala de afaceri specializata in constructii generale, cat si cu noua divizie de dezvoltare imobiliara.
KESZ intra pentru prima data pe piata rezidentiala din Romania, cu intentia de a diversifica activitatea si de a valorifica experienta internationala ca dezvoltator rezidential, cu un portofoliu care cuprinde sute de apartamente in Ungaria si Serbia. In calitate de constructor pentru proiecte rezidentiale si comerciale mari in plan national, profesionistii KESZ au dobandit cunostinte excelente si experienta de bune practici pe piata imobiliara din Romania si sunt pregatiti pentru a gestiona proiecte de dezvoltare rezidentiala in mod eficient, la cel mai inalt standard de profesionalism. 
"Suntem incantati ca am fost selectati de echipa KESZ pentru management in vanzari si marketing pentru proiectul Corallis. Suntem mandri sa dezvaluim parteneriatul nostru exclusiv cu KESZ, o companie de constructii distinsa si de renume. Aceasta colaborare reprezinta o sinergie a valorilor impartasite, un angajament fata de excelenta in real estate si o viziune pentru dezvoltarea unor locuinte care se vor diferentia prin calitate si stilul de viata oferit”, a declarat Costin Nistor, la Fortim Trusted Advisors, membru al aliantei BNP Paribas Real Estate.
 
 
KESZ se pregateste pentru dezvoltarea proiectului rezidential Corallis, situat in partea de Nord a Bucurestiului, in zona Petrom City, pe strada Coralilor, cu deschidere catre Lacul Grivita. Proiectul se afla in stadiu avansat de autorizare, urmand ca autorizatia de construire sa fie eliberata in curand, iar constructia sa fie inceputa in prima jumatate a anului 2024.
Complexul rezidential Corallis cuprinde 230 de apartamente si va fi un proiect sustenabil, construit conform cerintelor BREEAM Excellent.
Proiectul imobiliar Corallis va beneficia de receptie, concierge, club de fitness, zona de promenada pe malul lacului, loc de joaca, gradini tematice, zona verde pentru yoga si pilates, energie regenerabila produsa de panouri fotovoltaice, peste 370 de locuri de parcare, mobilier urban si zona de socializare la exterior. Sub denumirea rooftop apartments, apartamentele speciale din complex cuprind de terase pe acoperis si vedere panoramica spre lac.
Fortim Trusted Advisors, membru al aliantei BNP Paribas Real Estate, ofera servicii de vanzari, evaluare, bugetare, cercetare de piata, branding si marketing pentru proiectul Corallis.
Principalul obiectiv al colaborarii dintre KESZ si echipa de vanzari Fortim Trusted Advisors este de a maximiza vanzarile de unitati imobiliare si de a eficientiza managementul proiectului.
De asemenea, Fortim contribuie la pozitionarea produselor imobiliare, la identificarea segmentelor de piata potrivite si la promovarea proiectului rezidential al dezvoltatorului, cu accent pe politica si valorile companiei. Un alt obiectiv este asigurarea unei experiente pozitive pentru potentialii cumparatori, de la primul contact pana la finalizarea tranzactiei, ceea ce fidelizeaza si influenteaza construirea unei reputatii puternice pentru dezvoltator.
 
 
"Un avantaj puternic al ansamblului rezidential Corallis consta in experienta pe care KESZ Group o aduce in Romania, avand peste 41 de ani de experienta in constructii, timp in care au dezvoltat varii proiecte cu focus pe educarea publicului in materie de calitate si inovatie.
Educarea consumatorilor este un principiu de baza pentru KESZ. Este important sa oferim copiilor nostri un stil de viata sanatos, dar mai ales un model de viata sustenabil. De aceea, Corallis include mai multe caracteristici care promoveaza un stil de viata responsabil, precum practicile green de constructie, masurile de reducere a poluarii si sistemele si tehnologiile inovatoare, printre care se numara: sisteme eficiente de incalzire si racire si utilizarea energiei solare si reciclare. Pozitia este un alt avantaj pentru Corallis, oferind locuitorilor posibilitatea de a locui langa lac, cu toate beneficiile acestuia, de la un mediu mai sanatos si mai multa zona verde, pana la apusuri uimitoare pe malul lacului”, George Calin, Residential Sales Manager, la Fortim Trusted Advisors. membru al aliantei BNP Paribas Real Estate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019
quadratum
viarom
MAKITA
strabag nivel 1
concelex
siniat
CDS
ness project
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander