Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Mari antreprenori de constructii liciteaza extinderea unui complex medical din Cluj
Mari antreprenori de constructii liciteaza extinderea unui complex medical din Cluj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 01 Mar 2024 13:51
Trei asocieri de companii de constructii, avand ca lideri SSAB AG, ACI Cluj si Constructii Erbasu SA, au depus oferte pentru participarea la licitatia de atribuire a lucrarilor de extindere a sectiei de Chirurgie III din cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie si Hepatologie "Octavian Fodor", din Cluj-Napoca. Contractul are o valoare estimata la 176,84 milioane de lei (fara TVA), echivalentul a aproximativ 35 milioane de euro, si o durata de implementare de 30 de luni.
Proiectul prevede constructia unei cladiri (3S+P+2E), pe alinierea generata de imobilele invecinate, situate pe strada Croitorilor la nr. 17 si 25. De asemenea, vor fi executate lucrari de demolare a unor imobile existente, dezafectarea spatiilor de spitalizare si investigatii medicale de la nivelul parterului, etajelor 1 si 2 din Corpul 6 si din cladirea "Endoscopie". Noul corp va fi conectat cu cladirea spitalului printr-un ansamblu de spatii inchise (interioare), respectiv pasarele si un ascensor. La nivelurile subterane 1 si 2 se vor amenaja spatii tehnice si pentru parcare, iar la S3 - adapostul civil aferent extinderilor propuse. Pe terasa etajului 2 se vor amenaja spatii tehnice exterioare pentru instalatiile de climatizare si de preparare a apei calde, precum si panouri solare. De asemenea, se propune si o terasa circulabila, cu spatii verzi, pentru folosul pacientilor.
La finalul investitiei, suprafata desfasurata a spitalului se va extinde cu 6.662 mp, in timp ce suprafata desfasurata in imobile reamenajate va cumula aproximativ 1.500 mp.
Pentru finisarea exterioara a fatadelor se vor folosi placaje din piatra, materiale compozite si panouri metalice. Termosistemul va fi realizat pe baza de vata minerala.
Proiectant este compania Scripcariu birou de arhitectura, din Cluj-Napoca.
 
Tabloul complet al ofertantilor
  1. Asocierea SSAB-AG (lider) - Iasicon SA - TCI Contractor General - Medizin Technologies - Kral Medical Solutions - ABC-CON International - Recon, cu subcontractantii Zoork, Abcony Serv, Ianus, Hospital Technical Solutions, KONE Ascensorul, Karl Storz Endoscopia Romania, B.Braun Medical, Three Pharm, Sapaco 2000, Elmed Medical, Danson, Sof Medica, Medist Imaging & POC, Tehnoplus Medical Service, Santimpex, Tehno Electro Medical Company, General Electric Medical Systems Romania, Meditech, Sky Park Systems, DAS Engineering Grup, Revismed Medical si SBR Soletanche Bachy Fundatii;
  2. Asocierea ACI Cluj (lider) - Minimed Solutions, avand ca subcontractanti si terti companiile General Electric Medical Systems Romania, Medist Imaging & POC, Infocomm Systems, Terratest Geotehnic SA, KONE Ascensorul, Abcony Serv si Hospital Technical Solutions;
  3. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - Integra Medical Business - Concelex - Vici Evolution - Innova Integration, cu subcontractantii B.Braun Medical, Rafi Medical, Soul Medical, Karl Storz Endoscopia Romania, Tehnoplus Medical Service, Hospital Technical Solutions, Sectron Guard, Schindler Romania, Coneco Romania, General Electric Medical Systems Romania, Three Pharm, Tehno Electro Medical Company, Innova Integration, L Orso Service, Revismed Medical, Centrul Judetean de Aparatura Medicala Olt si Arcmed Net.
Cele 6 oferte sunt in etapa de evaluare financiara si tehnica, programata a se incheia pana la data de 20 mai 2024.
Oferta castigatoare va fi selectata pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 75% din punctaj, iar cea tehnica de 25% (demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si o planificare adecvata a resurselor umane si a activitatilor - 15%, experienta managerului de proiect - 5% si experienta expertului tehnic in echipamente medicale - 5%).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
concelex
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
noark
CDS
siniat
leviatan
rigips
ness project
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander