Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - MBS Group, Asa Cons si Poliart incep constructia bazinului de inot din Borhanci, Cluj
MBS Group, Asa Cons si Poliart incep constructia bazinului de inot din Borhanci, Cluj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 10 Mai 2024 11:26
Asocierea MBS Group (lider) - Asa Cons Romania - Poliart incepe lucrarile de constructii la noul bazin de inot din cartierul Borhanci, din Cluj-Napoca. Cladirea va avea o suprafata desfasurata de 11.460 mp si va fi ridicata in urma unei investitii de 23 milioane de euro. Contractul de executie a fost atribuit prin licitatie publica, la valoarea de 117,48 milioane de lei (inclusiv TVA), din care 105 milioane de lei se vor utiliza pentru constructia bazinului de inot si 12,47 milioane de lei pentru echiparea tehnico-edilitara.
Proiectul mai amplu din care face parte bazinul de inot pe care Primaria Cluj-Napoca il va construi in Borhanci - Hub educational si de sanatate - cuprinde unitati de invatamant (cresa, gradinita, scoala, liceu), un Centru de excelenta pentru protonoterapie, baza sportiva si padure-parc.
 
 
Cluj-Napoca continua sa fie un reper in regiune in materie de infrastructura sportiva. Astfel, municipalitatea clujeana urmareste si dezvoltarea infrastructurii de natatie. Proiectul noului bazin olimpic de inot prevede construirea unei cladiri pe 3 niveluri (D+P+1E) cu o capacitate de 1.000 de spectatori si zone dedicate competitiilor sportive de natatie, inclusiv bazin olimpic de sarituri si bazin de initiere.
 
 
In cadrul proiectului sunt cuprinse: receptie, cafenea/ bar, un bazin pentru incepatori, doua piscine jacuzzi si una pentru sarituri, o piscina, 4 scari, o camera pentru observatori, o sauna finlandeza, o camera pentru prim-ajutor, magazin, 17 grupuri sanitare, 7 camere pentru depozitare, 4 birouri si camere tehnice.
De asemenea, vor fi realizate lucrarile tehnico-edilitare importante pentru intregul HUB educational. Documentatia trateaza solutiile adoptate pentru retelele de utilitati si iluminat stradal.
Termenul de executie conform contractului este de 18 luni de la data semnarii ordinului de incepere.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CDS
concelex
rigips
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Acvatot 2019
viarom
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
ness project
konsent
quadratum
noark
siniat
Ubitech
EDIT-Structural
BogArt

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander