Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - MDLPA: Lucrarile la Sala Polivalenta din Brasov au un grad de realizare de circa 30%
MDLPA: Lucrarile la Sala Polivalenta din Brasov au un grad de realizare de circa 30%
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 17 Apr 2024 10:54
Lucrarile Sala Polivalenta care se afla in constructie in Brasov sunt realizate in proportie de 30% si sunt programate sa se incheie in toamna anului viitor, potrivit lui Adrian Vestea, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, care a efectuat o vizita pe santier. Sala polivalenta de la Brasov va avea peste 10.000 de locuri, la care se adauga alte o mie in sala de antrenament.
Lucrarile sunt realizate de asocierea MIS Grup (Bistrita) - Electrogrup SA (Cluj) - Energosteel ART (Brasov), impreuna cu Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret AS din Turcia (tert), avand ca subcontractanti companiile Terratest Geotehnic SA, Loyal Center, Eco Garden Construct, Roland Survey, Saiatest, Generalsting, Dianova Instal, Abcony Serv, Elron Energy CO, KONE Ascensorul SA. Conceptul salii poarta semnatura Dico si Tiganas birou de proiectare, din Cluj-Napoca.
"Lucrarile la Sala Polivalenta sunt realizate in proportie de 30%. Proiectul, care va dispune de 11.233 de locuri, va servi drept punct central pentru evenimentele culturale si sportive, consolidand astfel pozitia Brasovului ca municipiu al marilor proiecte. Lucrarile sunt programate sa se incheie in toamna anului viitor", a declarat Adrian Vestea.
Investitia in acest proiect este de 356,73 milioane de lei (inclusiv TVA), si este asigurata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), prin Compania Nationala de Investitii (CNI).
Noua sala polivalenta se construieste pe terenul fostului stadion municipal si, conform proiectului tehnic, va avea o capacitate de 10.059 de locuri, in conditiile unei utilizari flexibile, fiind destinata competitiilor sportive, concertelor, conferintelor, congreselor, activitatilor culturale, cu respectarea normelor in domeniu care sa permita omologarea ei la standarde nationale si internationale si care sa asigure organizarea unei mari varietati de competitii. In cadrul cladirii se va amenaja si o sala de incalzire, care este de asemenea dotata cu tribune, cu 1.152 de locuri, rezultand un numar total de 11.211 locuri pentru public in intreg complexul.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
siniat
strabag nivel 1
ness project
EDIT-Structural
Ubitech
leviatan
MAKITA
rigips
quadratum
CDS
concelex
theda mar
konsent
noark
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander