Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Noul Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta are finantare si intra in licitatie
Noul Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta are finantare si intra in licitatie
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 18 Apr 2024 16:40
Primarul municipiului Constanta, Vergil Chitac, a reconfirmat faptul ca proiectul noului Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta beneficiaza de finantare si ca vor incepe lucrarile in curand. Municipalitatea a receptionat proiectul tehnic in baza caruia se va realiza proiectul si, in paralel, pregateste documentatia pentru lansarea achizitiei privind executia lucrarilor. Noul spital va fi construit in urma unei investitii totale de circa 100 de milioane de euro, finantarea fiind asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
"Noul Spital de Cardiologie si Oncologie devine realitate in perioada imediat urmatoare. Am obtinut banii, incepem lucrarile. Amplasat pe Bd. Aurel Vlaicu, noul Spital de Cardiologie si Oncologie Constanta va avea un regim de inaltime P+M+5E si va dispune de ambulatoriu cu paturi de zi si spitalizare continua, inclusiv ATI (in total, 126 de paturi)", a transmis edilul municipiului Constanta.
Serviciile de elaborare a documentatiei tehnico-economice (SF, proiect tehnic pentru autorizarea lucrarilor, POE, PT si DE, inclusiv asistenta tehnica din partea proiectantului) au fost asigurate de asocierea Bau Stark (lider) - Axdesign Group - Chic Arhitectural Design - Neroli General Solutions - ID Intelligence, cu subcontractantii Legal Assistance, Carmen Geoproiect, Vireo Enviroconsult, Cornel & Cornel Topoexim, KVB Consulting & Engineering, Impact Sanatate, BMA Consulting Energy, Ginicon si Nibaco. Valoarea contractului de proiectare este de 8,43 milioane de lei.
Noul spital va fi amplasat pe Bd. Aurel Vlaicu, in zona Dacia Service, pe un teren de 32.605 mp. Realizarea investitiei presupune construirea unei cladiri compuse din 8 corpuri si cu o suprafata desfasurata 22.105 mp.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
leviatan
rigips
theda mar
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
concelex
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
ness project
quadratum
EDIT-Structural
siniat
konsent
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander