Agenda Constructiilor
Vineri, 05 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - One United Property va finaliza restaurarea fostei fabrici Ford la inceputul lui 2025
One United Property va finaliza restaurarea fostei fabrici Ford la inceputul lui 2025
Info-Santiere Publicat de AG&F 05 Iul 2024 11:34
One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, anunta inchirierea unui spatiu de retail cu o suprafata inchiriabila bruta de 3.600 mp, la parterul imobilului One Gallery, plus terase si spatii de depozitare. Contractul de inchiriere este semnat cu compania Tomcat Hospitality pentru a opera in cadrul One Gallery un concept modern de food market, care va adaposti peste 40 de operatori diferiti, cu produse premium, in diverse formate integrate sub acelasi acoperis. Durata contractului de inchiriere este de 17 ani, iar valoarea acestuia se ridica la 40,14 milioane de euro fara TVA. 
One United Properties desfasoara in prezent lucrari de restaurare la One Gallery, fosta fabrica Ford, pe care a aschizitionat-o in 2022 cu scopul de a o restaura si a o readuce in circuitul public, transformand-o intr-o destinatie infloritoare, plina de viata si un reper de neratat pe agenda oricarui vizitator al Bucurestiului. Odata finalizate lucrarile de restaurare, One Gallery se va deschide ca un spatiu retail si office, parte integranta a dezvoltarii multifunctionale One Floreasca City, completand oferta de servicii comerciale atat pentru rezidenti, cat si pentru intreaga comunitate locala. One Gallery va beneficia de 14.333 mp de spatii comerciale, iar data estimata de livrare a imobilului restaurat este trimestrul al treilea din 2025. 
Tomcat Hospitality, grup cu circa 40 de restaurante si afaceri de 15 milioane de euro anul trecut, este operator al cunoscutelor branduri de restaurante Treevi Pizza al Taglio, Elephante, Sagakura, printre altele. Cu facilitatile pe care le va deschide in cadrul One Gallery, Tomcat Hospitality isi propune sa ofere nu doar experiente locale, ci sa aduca un suflu nou pe scena gastronomica din Romania, pozitionand Bucurestiul alaturi de alte orase europene de prestigiu prin premiera unui food hall inovator si premium. Food hall-ul va deveni un hub culinar vibrant, atragand comunitatea locala si turistii, promovand businessuri mici locale si oferind experiente culinare imbogatite de spectacole, evenimente culturale si activitati interactive. 
 
 
"Restaurarea One Gallery si parteneriatul cu Tomcat Hospitality reprezinta un pas important in revitalizarea acestui spatiu istoric si transformarea sa intr-o scena sociala vibranta. Parteneriatul nostru se bazeaza pe valorile comune de excelenta si inovatie si suntem convinsi ca acest proiect va contribui semnificativ la imbogatirea ofertei gastronomice locale. Obiectivul nostru este sa gasim partenerii potriviti alaturi de care sa modelam One Gallery intr-un loc de intalnire si explorare pentru comunitate”, a declarat Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties. 
"Suntem extrem de entuziasmati sa incepem acest nou capitol alaturi de One United Properties, intr-un proiect ce reuneste istoria si modernitatea intr-un mod unic. One Gallery este nu doar un imobil restaurat cu mare atentie la detalii, ci si un spatiu care ne ofera cadrul perfect pentru viziunea noastra de a aduce experiente gastronomice de inalta calitate in inima orasului. Prin acest parteneriat, ne propunem sa oferim o paleta variata de optiuni culinare care sa raspunda nevoilor si preferintelor diverse ale bucurestenilor, dar si strainilor. Scopul nostru este sa cream istorie in lumea culinara, atat la nivel national, cat si international, prin experiente gourmet inovatoare”, a adaugat Catalin Gheorghe, co-fondator si CEO Tomcat Hospitality. 
One Gallery va completa oferta de servicii din cadrul dezvoltarii multifunctionale One Floreasca City, iar toti rezidentii si chiriasii, dar si locuitorii din cartier se vor putea bucura de o paleta extinsa de facilitati comerciale. Valoarea bruta de dezvoltare pentru One Gallery este estimata in prezent la 100 de milioane de euro, cea mai mare investitie privata din Romania in restaurarea unui imobil istoric.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
quadratum
Ubitech
Arduro
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
siniat
theda mar
SSAB
concelex
viarom
konsent
MAKITA
EDIT-Structural
noark
strabag nivel 1
ness project
CDS
SIGM

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander