Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Portland Trust: Proiectul J8 Office Park, programat pentru livrare in vara lui 2021
Portland Trust: Proiectul J8 Office Park, programat pentru livrare in vara lui 2021
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 30 Sep 2020 12:52
Portland Trust anunta integrarea unor noi specificatii tehnice in proiectul J8 Office Park, pe care il dezvolta in zona Jiului, din Bucuresti. J8 este un nou parc de birouri de cea mai inalta calitate, marca Portland Trust, cu o suprafata totala de 46.000 mp inchiriabili, al carui chirias principal este compania Ubisoft, care va ocupa 28.000 mp. Antreprenorul general este Bog’art, una dintre cele mai mari firme de constructii de pe piata locala, care a finalizat recent structura proiectului si a demarat lucrarile la fatada ansamblului format din doua cladiri.
Caracteristicile inovatoare de siguranta si sanatate, integrate de Portland Trust in proiectul J8 Office Park, includ: aport de 100% aer proaspat, un sistem de filtrare avansata si dezinfectarea cu lumina ultravioleta UV-C a aerului proaspat, care impreuna asigura un mediu de lucru cu adevarat sigur si igienic. Lumina ultravioleta UV-C, introdusa in sistemul de ventilatie si in lifturi, sterilizeaza aerul si suprafetele si asigura o protectie ridicata impotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum si a altor agenti patogeni. In plus, a fost introdus si un sistem de acces fara atingere care include recunoasterea placutelor de inmatriculare ale vehiculelor, porti automate de acces si intrare in ascensoare, fara a fi nevoie de apasarea butoanelor.
Iain Seller, Seful Departamentului de Constructii al Portland Trust, a declarat: „Sanatatea si confortul chiriasilor nostri sunt de o importanta capitala pentru noi, motiv pentru care investim continuu in imbunatatirea designului si a specificatiilor acestui proiect. Folosim materiale anti-bacteriene si sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura ca toti angajatii firmelor care vor lucra in cladirile J8 vor avea totala incredere in mediul in care isi desfasoara activitatea.”
Proiectul J8 Office Park este programat pentru a fi finalizat in vara lui 2021 si va fi primul dintr-o noua generatie de cladiri de birouri care ofera un nivel de igiena si siguranta superioare celor de pana acum, protejand angajatii impotriva virusurilor si bacteriilor care se transmit pe calea aerului. Portland Trust se concentreaza si pe confortul chiriasilor, astfel ca pe langa inovatiile tehnice, J8 va include si o sala de fitness, un magazin alimentar, doua centre medicale, precum si un restaurant si o cafenea. De asemenea, vor exista statii de incarcare pentru vehicule electrice si o zona de stocare securizata pentru 200 de biciclete, dotata cu vestiare si dusuri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
rigips
ness project
quadratum
viarom
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
concelex
Ubitech
Acvatot 2019
theda mar
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
noark
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander