Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Predare amplasament pentru debutul constructiei de sectii noi la Spitalul nr.2 Vaslui
Predare amplasament pentru debutul constructiei de sectii noi la Spitalul nr.2 Vaslui
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 16 Feb 2024 17:13
Asocierea Katar Conneg (lider) - Consola Grup Construct, castigatoare a licitatiei pentru extinderea Spitalului nr. 2 Vaslui, poate incepe lucrarile de constructii. Potrivit autoritatilor locale, a avut loc predarea/ primirea amplasamentului aferent investitiei.
"Urmeaza ca de saptamana viitoare sa fie demarate lucrarile de demolare pentru o parte din constructiile existente in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui, dupa care va incepe investitia propriu-zisa, cu doua corpuri noi de cladiri, conforme standardelor actuale. In sanatate mai avem si alte investitii in derulare. Vorbim de Ambulatoriul de specialitate, Centrul pentru spitalizare de zi si Unitatea de Primiri Urgente, care alaturi de investitia de la spitalul 2 insumeaza peste 100 milioane de euro. Preocuparea noastra principala este sa oferim servicii medicale de calitate la intreaga populatie a judetului nostru", a declarat Ciprian-Ionut Trifan, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Vaslui.
Contractul de executie are valoarea de 216,4 milioane de lei (fara TVA), iar constructorii vor avea la dispozitie 30 de luni pentru constructia a doua corpuri noi de cladire (Ds+P+4E+E5-tehnic si D+P+5E) si anexe, in scopul relocarii specializarilor Boli infectioase si Psihiatrie care, in prezent, functioneaza intr-o singura cladire. Spitalul va avea un numar 248 de paturi, din care 97 vor fi noi. Spitalul va avea o suprafata nou construita de 6.528 mp si o arie desfasurata totala de 36.303 mp.
Din echipa de proiect mai fac parte firmele Aramis, Hidroterm, Frigo-Star, Imeco, KONE Ascensorul, Euras Green Company, Hospital Technical Solutions, Mag Construct Company si Burner Service, ca subcontractanti.
Studiul de Fezabilitate al proiectului a fost elaborat de Atlas Consulting & Proiect, din Bucuresti, iar Ghallard SYS asigura serviciile de supraveghere a lucrarilor.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
Ubitech
strabag nivel 1
CDS
ERBASU CONSTRUCT
siniat
noark
viarom
EDIT-Structural
MAKITA
quadratum
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander