Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Prima Development va investi 260 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential
Prima Development va investi 260 milioane euro intr-un nou ansamblu rezidential
Info-Santiere Publicat de AG&F 29 Apr 2024 10:00
Prima Development Group, liderul pietei de profil din Oradea si dezvoltatorul proiectelor premiate international Boemia Apartments si Core Timpuri Noi din Bucuresti, a achizitionat de la Immofinanz un teren cu suprafata de peste 6 hectare, situat pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti. Dezvoltatorul mai detine in aceeasi locatie un alt teren de 5 hectare si intentioneaza ca pe aceste doua terenuri sa construiasca cel mai mare ansamblu rezidential amplasat pe malul unui lac din nordul Bucurestiului, cu peste 2.000 de apartamente si deschidere directa la lacul Grivita. Valoarea bruta de dezvoltare pentru proiectul realizat pe cele doua terenuri detinute de Prima Development Group se ridica la 260 de milioane de euro.
Noua dezvoltare din portofoliul companiei se va numi Alizee by the Lake si este conceputa ca un un mini-oras, cu numeroase facilitati si o panorama unica. Ansamblul va pune la dispozitia clientilor aproape 2.000 de apartamente, cu 3 hectare de spatii verzi si un front liber catre lac de 500 m. De asemenea, acesta va avea performanta energetica foarte ridicata, pentru ca va fi proiectat astfel incat sa respecte standardele nZEB si va fi prevazut cu peste 2.000 locuri de parcare, dintre care mai mult de 300 vor fi echipate cu statii de incarcare pentru masinile electrice. Un alt avantaj al pozitionarii acestui ansamblu rezidential este accesul facil catre zona centrala a Bucurestiului si catre autostrada de centura prin intermediul Drumului Radial 4 – Nord Expres, care va traversa Soseaua Sisesti."Alizee by the Lake este spatiul ideal in care sa locuiesti si sa te relaxezi in acelasi timp. Este conceput ca un oras in miniatura, cu paza si supraveghere video, care sa le ofere rezidentilor tot ce au nevoie: de la spatii comerciale, de birouri, farmacii, sali de fitness si locuri de joaca, pana la privelistea atat de relaxanta oferita de lacul Grivita, pe malul caruia este situat. Alizee by the Lake ofera cu generozitate spatii verzi ample, dar nu va duce lipsa de o zona de servicii necesara pentru un ansamblu de asemenea dimensiuni. Este un proiect cu necesar foarte redus de energie, cu impact minim asupra mediului si avantaje in ce priveste costurile de intretinere. Apartamentele sunt gandite astfel incat sa ofere confort si sa reprezinte o investitie inteligenta pe termen lung. Estimam ca vom incepe constructia la Alizee by the Lake in 2025”, spune Adrian Stoichina, co-CEO Prima Development Group.  
Pentru conceptul si designul ansamblului Alizee by the Lake Prima Development Group va organiza si un concurs de arhitectura. Scopul dezvoltatorului este ca acest ansamblu sa devina un adevarat reper al confortului, inovatiei si bunului gust pe harta zonei de nord a Bucurestiului, oferind nu numai o estetica aparte, ci si o calitate ridicata a locuirii. 
Cu o echipa interna formata din specialisti pe mai multe segmente – dezvoltatori, constructori, ingineri si arhitecti, Prima Development Group a livrat pana acum pe piata din Oradea peste 4.000 de apartamente in imobile cu o valoare totala cumulata de peste 280 de milioane de euro, iar in Bucuresti a dezvoltat Core Timpuri Noi si ansamblul rezidential tip boutique Boemia Apartments, ambele premiate international cu distinctia Best Architecture Multiple Residence Romania in cadrul European Property Awards. Prima Vista, un proiect cu un total de 482 de apartamente amplasat in nordul Bucurestiului, pe Sos. Fabrica de Glucoza nr. 6-8, se afla in Faza II de dezvoltare, iar 75% dintre studiourile si apartamentele finalizate in Faza I au fost deja achizitionate de clienti. Fiecare dintre aceste ansambluri s-a evidentiat atat prin calitatea ridicata a locuirii, cat si prin conceptul arhitectural. In acest moment, Prima Development are in lucru, in Capitala, 3.000 de apartamente aflate in diverse stadii de autorizare, o investitie care se ridica la 200 de milioane de euro. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
konsent
leviatan
ness project
quadratum
Acvatot 2019
viarom
theda mar
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
CDS
EDIT-Structural
rigips
siniat
MAKITA
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander