Agenda Constructiilor
Sambata, 05 Octombrie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Smart Agrifood Campus Moara Domneasca atrage trei asocieri de firme de constructii
Smart Agrifood Campus Moara Domneasca atrage trei asocieri de firme de constructii
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 21 Aug 2024 18:23
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti a primit 3 oferte de participare la licitatia pe care a organizat-o pentru proiectarea si constructia campusului profesional integrat Smart Agrifood Campus, in Moara Domneasca. Valoarea contractului este de 57,7 milioane de lei (circa 12 milioane de euro), fara TVA, durata de implementare a proiectului este de 16 luni, iar finantarea va fi asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
Proiectul prevede constructia unei cladiri de invatamant, implementarea unui sistem agrofotovoltaice, amenajarea unui teren de sport outdoor, precum si instalarea unui modul cogenerare pe biogaz si a unuia de productie si stocare a hidrogenului verde (60 kV). Cladirea educationala va fi compusa din 3 corpuri. Corpul 1 (P+1E) va fi reprezentat de o sala de sport indoor cu 160 de locuri in tribuna, Corpul 2 va fi amenajat ca spatiu multifunctional cu o aula de 250 de persoane, iar in Corpul 3 vor fi 25 de sali de curs si laboratoare. Intregul complex va fi dezvoltat pe un teren cu suprafata de 25.000 mp.
Cele trei oferte au fost depuse de:
  1. Bau Stark, cu subcontractantii Red Wire Concept, Moa Concept, Dorecad Sol, Kleemann Lift Ro, Smart Consulting Clima, Thales Systems Service, Proing Consult si Carmen Geoproiect;
  2. Asocierea Hidro Salt B 92 (lider) - ING Proiect Management, cu subcontractantii Black Sea Suppliers, Otis Lift, Focus Security Systems si Amteh MRS;
  3. Asocierea Global Trans Edil (lider) - BB & Asociatii Design, Menatwork Solutions, cu subcontractantii Schindler Romania, Avitech Co, CSP Proiect Line si Igna Instal (tert si subcontractant).
Ofertele de participare sunt in etapa de evaluare financiara si tehnica, etapa ce are termen-limita stabilit pe 22 octombrie 2024. Departajarea acestora se va face pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctaj, iar cea tehnica de 60%, astfel: experienta profesionala a managerului de proiect (6%), a echipei de proiectare (6%), a inginerului proiectant CCIA/ rezistenta (6%), a inginerului proiectant instalatii electrice (5%), a inginerului proiectant instalatii sanitare (5%), a inginerului proiectant instalatii termice (6%), a inginerului proiectant securitate la incendiu (6%), precum si garantia acordata lucrarii (20%).
Studiul de fezabilitate aferent proiectului a fost elaborat de BB & Asociatii Design, sub coordonarea arh. Bogdan Babici. Din echipa de proiectare mai fac parte companiile Inginerie Civila (rezistenta) si CSP Proiect (instalatii electrice, sanitare, de incendiu, termice si ventilatii).
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
konsent
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
Ubitech
theda mar
CDS
SIGM
Acvatot 2019
concelex
ness project
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Arduro
ELECTROGRUP
noark
DRS
leviatan
SSAB
BogArt
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander