Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - TEHNODOMUS poate incepe constructia noului stadion "lego" din Timisoara
TEHNODOMUS poate incepe constructia noului stadion "lego" din Timisoara
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 02 Feb 2024 17:20
Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a semnat autorizatia de construire pentru realizarea noului stadion municipal de tip "lego", ce va fi construit pe Calea Buziasului, din Timisoara, in urma unei investitii estimate la 25 milioane de euro. In perioada imediat urmatoare, antreprenorul general desemnat al proiectului, Tehnodomus, va demara lucrarile de constructii. Pentru realizarea noului stadionului, compania va colabora cu mai multe societati subcontractoare, respectiv: Techno Montaj Sistem, Instal Gas Corporation, Energo Proiect, Atelier Decumanus, Contact Plus si MC General Construct Alfa.
Noua arena va avea o suprafata de peste 9.000 mp, 10.100 de locuri si va fi construita in urmatorii 3 ani, potrivit primarului Timisoarei. Langa viitorul stadion va fi amenajat si un parc cu loc de joaca, precum si o parcare cu peste 450 locuri, care va putea fi folosita si de locuitorii din zona.
"Am semnat autorizatia de construire pentru noul stadion din Calea Buziasului si am pus bani in bugetul de anul acesta pentru constructie. Vom trecem direct la executie, pentru ca prin licitatia de anul trecut am selectat deja constructorul. E un proiect pentru intreaga comunitate, pentru ca pe langa stadion construim un parc, un loc de joaca si o parcare de mari dimensiuni. Toate costurile le suportam din bugetul local. E un efort financiar foarte mare, dar Timisoara are nevoie ca de aer de infrastructura sportiva", a declarat Dominic Fritz, primarul Timisoarei.
Noua arena va purta numele Eroii Timisoarei, conform temei alese pentru stadion, iar langa acesta va fi ridicat si un ansamblu statuar, iar numele celor care au murit la Revolutie vor fi inscrise pe o placa comemorativa.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
ness project
quadratum
viarom
siniat
CONCEPT STRUCTURE
concelex
noark
strabag nivel 1
rigips
theda mar
CDS
EDIT-Structural
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander