Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Xanga construieste la Sfantu Gheorghe doua hale multifunctionale cu 15 mil. euro
Xanga construieste la Sfantu Gheorghe doua hale multifunctionale cu 15 mil. euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Mar 2024 14:14
Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale din Ungaria va construi un incubator de afaceri in apropierea municipiului Sfantu Gheorghe. Grupul Xanga a concesionat o suprafata de 4,3 hectare in Parcul Industrial de la Campu Frumos, infiintat de Primaria Sfantu Gheorghe, unde va construi, in prima faza, doua hale multifunctionale, cu spatii pentru birouri, pentru productie si logistica, potrivit Agerpres.
Investitia ajunge la circa 15 milioane de euro, iar constructia va fi demarata cel mai probabil in toamna acestui an.
"Grupul de firme pe care il conduc isi desfasoara activitatea in principal in partea de est a Ungariei si activitatea de baza este dezvoltarea parcurilor industriale (...) Cladirile sau modulele multifunctionale sunt gandite astfel incat investitorul sa poata sa faca cat mai devreme si cat mai eficient transferul de tehnologie, sa poata sa angajeze oameni si sa inceapa cat mai repede productia si sa se dezvolte (...) Conform modelului nostru de afaceri, am planificat ca in prima faza sa realizam doua hale multifunctionale, care se vor intinde pe o suprafata de 11.000 mp, iar valoarea investitiei este de 15 milioane de euro. Suprafata concesionata ne asigura loc suficient pentru a trece la faza doua si a treia a proiectului, deci sa construim mai multe hale asemanatoare, in functie de succesul de care se vor bucura primele", a declarat Herdon Istvan, directorul general al Xanga Group.
 
 
Investitia grupului Xanga este cea mai mare realizata pana acum la Campu Frumos, potrivit reprezentantilor parcului industrial.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a mentionat ca parcul industrial de la Campu Frumos a ajuns la un grad de ocupare de 66%, motiv pentru care autoritatile locale au inceput demersurile pentru extinderea acestuia, dorind sa mareasca suprafata de la aproximativ 32 de hectare, cat este in prezent, la 70 de hectare.
Proiectarea noului complex va fi realizata de compania House Design. "Ne mandrim ca echipa noastra a primit increderea unuia dintre cei mai mari investitori din Ungaria, pentru proiectarea constructiei incubatorului industrial si logistic cu arie construita peste 10.000 mp", au transmis proiectantii.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
MAKITA
konsent
EDIT-Structural
Acvatot 2019
leviatan
ness project
viarom
concelex
strabag nivel 1
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
BogArt
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander