Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Certificatul de urbanism pentru constructia drumului expres Arad-Oradea a fost emis
Certificatul de urbanism pentru constructia drumului expres Arad-Oradea a fost emis
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 17 Sep 2021 09:32
Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru realizarea drumului expres Arad-Oradea.
Traseul este amplasat pe teritoriul administrativ a doua judete: judetul Bihor: de la km 0+000 pana la km 58+550 (localitatile: Oradea, Santandrei, Nojorid, Sannicolau Roman, Gepiu, Cefa, Madaras, Salonta, Ciumeghiu, Avram Iancu) si judetul Arad: de la km 58+550 pana la km 118+595 (localitatile: Zerind, Chisineu-Cris, Socodor, Simand, Zimandu Nou, Sofronea, Arad). Lungimea totala a traseului este de cca. 119 km.
,,Am semnat certificatul de urbanism pentru drumul expres Arad-Oradea. Pe teritoriul judetului Arad, drumul expres incepe in partea de vest a localitatilor Zerind si Iermata Neagra si se desfasoara spre sud printre localitatile Chisineu-Cris si Socodor. Traseul continua in lungul DN79, pe partea de vest a localitatilor Nadab, Simand si Zimandu Nou. In continuare, drumul expres ocoleste municipiul Arad pe partea de nord-vest si face jonctiunea cu varianta de ocolire Arad la nivel de autostrada in nodul rutier proiectat la intersectia variantei de ocolire cu DN7”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.
In judetul Bihor, drumul expres incepe din sud-estul localitatii Oradea, din drumul de legatura Centura Oradea-A3, aflat in faza de executie, si se desfasoara spre sud, ocolind localitatea Livada de Bihor pe partea de est. Traseul drumului expres continua in lungul caii ferate Oradea-Arad, pe partea de vest a localitatilor Nojorid, Gepiu si pe partea de est a localitatii Inand. In continuare, drumul expres ocoleste localitatea Salonta pe partea de est si revine pe partea de vest a caii ferate Oradea-Arad si DN79, la vest de localitatile Ciumeghiu si Avram Iancu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTjungheinrichVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
leviatan
hidroplasto
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips
CELCO 2020
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
bienala
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere