Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CNAIR a transmis catre ANAP noi documentatii pentru licitatii importante
CNAIR a transmis catre ANAP noi documentatii pentru licitatii importante
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 31 Mai 2017 14:56
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a transmis catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) documentatiile pentru realizarea a doua proiecte de interes major pentru reteaua de drumuri din Romania.
Primul dintre acestea vizeaza organizarea unei licitatii pentru atribuirea contractului de constructie a unei noi centuri la standard de autostrada, in sudul Capitalei. "Urmeaza ca ANAP sa evalueze documentatia, iar dupa validare, CNAIR va transmite anuntul de participare la licitatie pentru constructia, in sudul Capitalei, a celor 52 km ai inelului zero, la profil de autostrada. Noul inel va fi diferit de actuala sosea de centura si va fi similar altor proiecte destinate fluidizarii circulatiei in alte metropole europene", se arata intr-un anunt al CNAIR.
Proiectul face parte din Master Planul General de Transport si urmeaza sa fie finantat prin POIM 2014-2020.
Cea de-a doua documentatie transmisa catre ANAP pentru validare vizeaza realizarea expertizei tehnice pentru lotul al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu, pentru finalizarea sectorului cuprins intre km 43+855 - km 65+965, care s-a surpat in noiembrie 2015.
Contractul presupune realizarea unei expertize tehnice asupra tuturor lucrarilor executate, monitorizarea zonelor cu instabilitate in functie de situatia actuala de pe santier, elaborarea proiectului tehnic revizuit pentru lucrarile necesare pentru finalizarea autostrazii Orastie-Sibiu (lotul al treilea), in baza recomandarilor si solutiilor formulate in cadrul expertizei tehnice, pregatirea documentatiei de atribuire a contractului de executie a lucrarilor si acordarea asistentei necesare beneficiarului pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica, precum si acordarea asistentei tehnice pe intreaga perioada de executie a lucrarilor. Valoarea estimata a contractului este de circa 3 milioane de lei, fara TVA.
Dupa validarea ANAP, cele doua documentatii vor fi publicate in cadrul SEAP, pentru organizarea de licitatii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere