Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Drum Pod Invest si Search Corporation vor elabora SF la DX Baia Mare - Satu Mare
Drum Pod Invest si Search Corporation vor elabora SF la DX Baia Mare - Satu Mare
Infrastructura Publicat de AG&F 07 Iul 2022 10:04
Consiliile Judetene (CJ) Maramures si Satu Mare au semnat, recent, contractul de prestari servicii Completare/revizuire Studiu de fezabilitate pentru Drum Expres Petea - Satu Mare - Baia Mare, sector Satu Mare - Baia Mare, contractul fiind atribuit Asocierii Drum Pod Invest SRL - Search Corporation SRL, prin lider de asociere Drum Pod Invest. Valoarea contractului de prestari servicii este de peste 5 milioane de lei (fara TVA), iar durata de executie a contractului de prestari servicii este de 24 luni, din care elaborarea studiului de fezabilitate - 6 luni, adaptarea documentatiei la cerintele finantatorului 12 luni si consultarea beneficiarului la atribuirea contractului pentru proiectare si executie lucrari - 6 luni. Odata ce studiul de fezabilitate va fi finalizat, procedura de proiectare cu executie a proiectului va fi demarata, iar termenul estimat de finalizare a acestui obiectiv de investitii este august 2026. Finantarea elaborarii studiului de fezabilitate se va asigura din bugetele locale ale autoritatilor publice partenere, UAT Judetul Maramures si UAT Judetul Satu Mare.
„Este important sa avem o mobilizare foarte buna si sa finalizam studiul de fezabilitate in termenele stabilite, astfel incat sa ne asiguram ca vom primi finantarea necesara din bani europeni pentru realizarea acestui obiectiv de investitii. Acest proiect de infrastructura, la care am inceput sa lucram inca de anul trecut, este foarte important pentru dezvoltarea ambelor judete, Maramures si Satu Mare, si ma bucur ca facem un pas esential pentru realizarea lui”, a transmis Ionel Bogdan, presedintele CJ Maramures.
Sectorul de drum expres Baia Mare - Satu Mare, odata realizat, va asigura conectivitatea rutiera in partea de Nord-Vest a Romaniei, un proiect absolut necesar pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din aceasta zona a tarii si pentru crearea de noi legaturi externe care vizeaza cresterea economica a celor doua judete si a Romaniei.
Drumul expres Baia Mare - Satu Mare va avea o lungime de 55,56 km, iar valoarea totala estimata a investitiei este de 259,1 milioane de euro (fara TVA), respectiv 308,3 milioane de euro, cu TVA. Finantarea investitiei va fi asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare.
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
viarom
CELCO 2020
leviatan
FRONTALE
hilti
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere