Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - IRIDEX, EDAS si WAGRAMER castiga lucrari de 38 milioane de euro pentru ANIF
IRIDEX, EDAS si WAGRAMER castiga lucrari de 38 milioane de euro pentru ANIF
Infrastructura Publicat de AG&F 13 Nov 2018 06:00
Antreprenorii generali Iridex Group Plastic (din Voluntari), Edas-Exim (Bucuresti) si Wagramer Termo 2000 (Slatina) au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 177.802.278 lei - acordat de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) - ce vizeaza executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii aflate in administrarea ANIF, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania etapa I - 4 loturi.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, castigatorii se vor implica in executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii impartite in patru loturi, constand in reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din diverse amenajari hidroameliorative si sisteme de irigatii aflate pe raza judetelor Calarasi, Galati, Braila si Constanta, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania - etapa I - 4 loturi.
Contractele, cu o valoare estimata a lucrarilor de 204.377.572,48 lei (fara TVA) au fost atribuite la data de 18 octombrie 2018 (anuntul fiind publicat in SEAP la 9 noiembrie a.c.), in contextul in care ofertantii au fost informati de autoritatea contractanta ca „insusirea clauzelor obligatorii ale contractului este conditie de acceptare a ofertei”. Potrivit cerintelor acestei licitatii, „solicitarile de clarificari ale potentialilor ofertanti se vor adresa in mod exclusiv in SICAP la Sectiunea Intrebari din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar raspunsurile la acestea vor fi publicate in SICAP, la Sectiunea Documentatie si Clarificari din cadrul anuntului de participare, autoritatea contractanta urmand sa nu dea curs solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare decat cea stabilita in conformitate cu prevederile Legii nr. 98/2016 pentru comunicarile ulterioare depunerii ofertelor. Comisia de evaluare va transmite solicitarile de clarificare privind ofertele depuse, in SICAP la Sectiunea Intrebari. Operatorii economici vor transmite raspunsurile la clarificari si eventualele documente solicitate pe parcursul evaluarii ofertelor prin intermediul SICAP (Sectiunea Intrebari), integral in sectiunea corespunzatoare respectivei solicitari, sub forma unuia sau a mai multor documente/fisiere distincte semnate cu semnatura electronica. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere