Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - LICITATIE studiu de fezabilitate pentru drumul de mare viteza Baia Mare - Suceava
LICITATIE studiu de fezabilitate pentru drumul de mare viteza Baia Mare - Suceava
Infrastructura Publicat de AG&F 07 Nov 2019 09:00
Autoritatea contractanta reprezentata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA) a anuntat recent in cadrul SEAP ca are in vedere atribuirea, prin licitatie deschisa, a contractului  de achizitii publice pentru obiectivul de investitii denumit „Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteza Baia Mare - Suceava: Lot 1 Baia Mare - Bistrita, Lot 2 Bistrita - Vatra Dornei si Lot 3 Vatra Dornei - Suceava”, cu o valoare estimata de 63.234.156,56 lei.
Potrivit autoritatii contractante, obiectul contractelor de servicii aferente fiecaruia dintre cele trei loturi consta in elaborarea studiilor de fezabilitate pentru drumul de mare viteza Baia Mare - Suceava, in conformitate cu prevederile caietelor de sarcini, ale contractelor de servicii pentru fiecare lot in parte si ale legislatiei in domeniu.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 8 ianuarie 2020, ora 15:00, iar ofertele trebuie sa fie valabile pana la 8 iulie 2020.
CNAIR SA mai precizeaza ca incheierea contractului de achizitie publica pentru fiecare dintre cele trei loturi (care pot fi atribuite toate unui singur ofertant sau unei asocieri) este conditionata de obtinerea/ aprobarea finantarii serviciilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibila doar in situatia in care se respecta dispozitiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice. In cazul in care, indiferent de motive, obtinerea/aprobarea finantarii serviciilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile nu se realizeaza, autoritatea contractanta va aplica prevederile art. 212, alin (1), lit. c), teza a II-a, din Legea 98/2016, fiind imposibila incheierea contractului de achizitie publica. Autoritatea contractanta estimeaza insa ca va obtine finantarea necesara semnarii contractului in semestrul I al anului 2020 pentru oricare dintre cele trei loturi. Pentru fiecare lot in parte, termenele specificate in contract cu privire la plati sunt justificate de complexitatea proiectului de infrastructura rutiera (proiecte de interes major), precum si de circuitul financiar al fondurilor care implica mai multe institutii ale statului. Pentru fiecare lot in parte, durata contractului este de 18 luni de la data de incepere a contractului. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ALLBIMACADC4E FORUMTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere