Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Iulie 2020
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - LICITATII pentru noi lucrari edilitare, in valoare de 275 milioane de lei
LICITATII pentru noi lucrari edilitare, in valoare de 275 milioane de lei
Infrastructura Publicat de Simona Ene 22 Apr 2013 14:40
In urmatoarele doua luni vor fi scoase la licitatie o serie de lucrari edilitare in valoare totala de 243 milioane de lei, ce fac parte din cadrul unor proiecte derulate pe raza judetelor Brasov si Dolj. Astfel, in data de 3 iunie a.c., autoritatile din comuna Ucea de Jos (judetul Brasov) vor atribui, printr-o licitatie deschisa, contractul de executie a retelei regionale de canalizare a apei menajere si pluviale, precum si a unei statii de epurare si a infrastructurii rutiere locale. Obiectivul de investitii a fost estimat la circa 30 milioane de lei (fara taxele aferente), termenul de executie prestabilit fiind de patru ani de la data adjudecarii contractului. In aceeasi perioada, respectiv la inceputul lunii iunie 2013, Compania de Apa Oltenia SA va organiza licitatia pentru atribuirea un lot de lucrari ce vizeaza constructia retelei de apa si canalizare si a unui colector de transfer in localitatea Ciupercenii Vechi, din judetul Dolj. Proiectul, in valoare de 16 milioane de lei, face parte din programul denumit „Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si canalizare” din judetul Dolj, obiectiv finantat din fonduri comunitare, estimat la 633 milioane de lei.
Proiect amplu, impartit in 15 loturi de lucrari
Pana in prezent, din acest proiect, ce cuprinde 13 loturi de lucrari si doua pachete de servicii, au fost atribuite 10 contracte (in valoare totala de 404,4 milioane de lei), celelalte cinci (ce insumeaza 213 milioane de lei) urmand a fi scoase la licitatie in curand. Lucrarile neadjudecate inca prevad reabilitarea captarii si statiei de tratare si a conductei de aductiune din localitatile Calafat si Poiana Mare (procedura aflata in etapa de contestatii), realizarea sistemelor de apa si canalizare menajera din Poiana Mare (contestatii), constructia colectoarelor de transfer si a statiei de epurare din Rastu Nou si Bechet (evaluare), extinderea retelelor edilitare din Dabuleni, Calarasi si Bechet (licitatie lansata), edificarea statiei de epurare si a colectorului de transfer din Segarcea (evaluare), amenajarea unei retele de apa si canalizare in Segarcea (evaluare), precum si asigurarea serviciilor de audit a interegului program (licitatie organizata). "In vederea suplimentarii fondurilor pentru acest proiect, in cadrul caruia se doreste realizarea celui de-al doilea fir de aductiune cu apa din localitatea Izvarna (judetul Gorj), ne aflam in etapa de negociere a unei noi transe de finantare, in valoare de minimum 443 milioane de lei (reprezentand contravaloarea acestor lucrari), din care s-a obtinut deja jumatate din suma", a declarat Ion Prioteasa, presedinte al Consiliului Judetean Dolj.
***
Contractele ce au fost deja adjudecate prevad asigurarea serviciilor de management al proiectului (adjudecat de Blom Romania, in asociere cu Eptisa Romania), extinderea retelelor edilitare din municipiul Craiova (TMUCB SA si Mitliv Exim SA), reabilitarea statiei de tratare de la Isalnita (Ercole Marelli Impianti Tecnologici SpA si Mitliv Exim SA), constructia haldei de namol din cadrul statiei de epurare din Craiova (Gecorom si ISPE SA), realizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare menajera din Filiasi (Construcciones Lujan, Lujan Constructii si Primaserv), edificarea statiei de apurare din Filiasi (UTI Grup SA si Danex Consult), amenajarea infrastructurii edilitare din Bailesti (Grup Primacons si Viales y Obras Publicas SA), precum si asigurarea serviciilor de asistenta tehnica (Romair Consulting) si supervizare a lucrarilor (Eptisa Romania - Eptisa Servicios de Ingineria SL). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTeraSteelCOVID-19bluebeamACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
elmas 2017
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere