Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Marin GRIGUTA, nou director general la Companiei Nationale de Investitii Rutiere
Marin GRIGUTA, nou director general la Companiei Nationale de Investitii Rutiere
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 14 Sep 2021 06:21
Inainte de a demisiona din functia de ministru al Transporturilor, Catalin Drula l-a numit pe Marin Griguta (foto) director general al noii Companii Nationale de Investitii Rutiere (CNIR), care se ocupa de gestionarea marilor proiecte de infrastructura. "L-am numit pe Marin Griguta in functia de director general al CNIR, companie ale carei baze s-au pus inca din 2016, dar care a ajuns sa fie operationalizata abia anul acesta. Atingem astfel un obiectiv inclus in programul de guvernare si bifam una dintre reformele prevazute in PNRR. Compania Nationala de Investitii Rutiere va livra marile proiecte de infrastructura ale Romaniei - autostrazi si drumuri expres. Va avea obiective clare si masurabile si va lucra pentru accelerarea acestora", a anuntat Catalin Drula.
Ministrul a spus despre Marin Griguta ca "este un expert in domeniul sau - inginer, are o experienta de peste trei decenii in managementul lucrarilor de infrastructura feroviara, rutiera si aeroportuara".
Potrivit informatiilor transmise, noul director al CNIR a lucrat pentru companii mari de profil din Germania si Qatar, dar a revenit in Romania si a acceptat provocarea fostului ministru al Transporturilor.
"Am cerut public profesionistilor din domeniu sa ni se alature. Am primit sute de CV-uri, am derulat zeci de interviuri pentru a selecta experti, manageri de proiect, ingineri si proiectanti, care sa se asigure ca marile proiecte de infrastructura ale tarii se desfasoara in bune conditii si la timp. (...) Prima misiune a directorului general este sa formeze in jurul sau o echipa de oameni competenti, sa structureze noua companie si sa o dezvolte pentru a livra mai rapid si mai eficient decat pana acum proiectele din Master Planul de Transport al Romaniei", a mai spus fostul ministru.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021TERAPLASTAUTODESKjungheinrichVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
hidroplasto
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CELCO 2020
leviatan
cv water 2021
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
bienala
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere