Agenda Constructiilor
Luni, 20 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - PETROM: Licitatii de lucrari de instalare conducte de 56 milioane euro
PETROM: Licitatii de lucrari de instalare conducte de 56 milioane euro
Infrastructura Publicat de AG&F 19 Feb 2019 07:26
OMV Petrom SA organizeaza o licitatie ce vizeaza atribuirea unui acord-cadru de executie a unor lucrari de instalare de conducte din otel, fibra de sticla si polietilena de inalta densitate. Valoarea estimata a contractului este de 264.794.821 de lei, fara TVA, cu o valoare estimata a celui mai mare contract subsecvent de 7.507.183,5 lei, fara TVA, criteriul atribuirii fiind cel mai scazut pret al ofertei, iar finantarea se asigura din fonduri publice. Durata contractului a fost stabilita la 48 de luni (cu un numar maxim preconizat de opt participanti la acordul-cadru), iar data-limita pentru depunerea ofertelor s-a fixat la 3 aprilie 2019.
Entitatea contractanta informeaza ca operatorii economici interesati de acest contract trebuie sa aiba capacitatea de a furniza o cantitate estimata de conducta de otel, fibra de sticla (GRE) si polietilena de inalta densitate (HDPE), ce urmeaza a fi instalata pe parcursul derularii acordului-cadru, de minimum 102.400 metri. Aceasta estimare se bazeaza pe consumurile istorice pe fiecare tip de material si diametru de conducte si in concordanta cu acestea, s-au stabilit celelalte lucrari conexe. Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza cu reluarea competitiei intre semnatarii acordului-cadru. Elementele care vor face obiectul reluarii competitiei sunt preturile unitare inscrise in oferta financiara (anexa la acordul-cadru), respectiv cele care corespund limitei maxime a preturilor de la care ofertantii deveniti semnatari ai acordului-cadru vor incepe imbunatatirea ofertei transmise, ca urmare a primirii invitatiei pentru reluarea competitiei in scopul atribuirii unui contract subsecvent. Toate celelalte elemente/conditii inscrise in acordul-cadru raman neschimbate pe intreaga durata a acordului-cadru.
Autoritatea contractanta mai precizeaza ca, potrivit prevederilor art. 172 din Legea nr. 99/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, solicitarile de clarificari privind documentatia de atribuire se vor transmite cel mai tarziu cu 19 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, in format electronic, in cadrul anuntului de participare aferent procedurii, la sectiunea de intrebari. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate in termenul prevazut in anuntul de participare, entitatea contractanta va raspunde in a 10-a zi inainte de data-limita de depunere a ofertelor, in cadrul anuntului de participare aferent procedurii, tot la sectiunea de intrebari. Atribuirea contractelor subsecvente se va face, insa, in functie de necesitatile autoritatii contractante, anticipandu-se incheierea a cel putin opt contracte subsecvente anual sau ori de cate ori apare necesitatea autoritatii contractante.
In alta ordine de idei, acordul-cadru cu o durata totala de 48 de luni nu se reinnoieste, iar atribuirea acestuia se face prin licitatie deschisa, pe baza celui mai scazut pret al ofertei, iar operatorii economici interesati vor elabora oferta in asa fel incat aceasta sa fie valabila pana la 3 august 2019. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLUMIONghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere