Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Noiembrie 2024
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - WILO a investit intr-un sistem fotovoltaic propriu, cu o putere instalata de 200 kW
WILO a investit intr-un sistem fotovoltaic propriu, cu o putere instalata de 200 kW
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de AG&F 22 Aug 2023 10:46
Intr-o era marcata de cresterea constientizarii privind mediul inconjurator si de necesitatea adoptarii unor practici durabile, Wilo Romania face un pas indraznet prin investitia intr-un sistem fotovoltaic de 200 kW. Folosirea surselor de energie regenerabila nu numai ca se aliniaza cu angajamentul fata de mediu, dar prezinta si numeroase avantaje economice si oportunitati pentru un viitor mai verde si durabil.
Pe langa protejarea mediului inconjurator, sistemul fotovoltaic de 200 kW aduce si beneficii financiare semnificative. Cu o productie de energie estimata anual de 244.348 kW, compania poate obtine un avantaj considerabil. Costurile energiei electrice au inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani si se estimeaza ca se vor mentine pe acest trend crescator si in urmatorii ani.
Sistemul fotovoltaic isi demonstreaza eficienta in ceea ce priveste rentabilitatea prin recuperarea investitiei intr-o perioada de aproximativ trei ani.
„Protejarea planetei nu este doar o obligatie morala, ci si o necesitate strategica pentru succesul pe termen lung al companiei noastre. Adoptarea sustenabilitatii si reducerea activa a amprentei de carbon prin initiative, precum investitiile in energie regenerabila si tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, sunt componente ale strategiei noastre corporative. Prin prioritizarea responsabilitatii fata de mediu, nu numai ca aducem o contributie la sanatatea planetei, ci asiguram si un viitor mai verde si mai durabil pentru compania noastra si pentru comunitatile pe care le deservim”, declara Dimitar Markovski, Director General, Wilo Romania si Bulgaria.
Acest proiect este un alt exemplu al cooperarii de succes din cadrul grupului Wilo. Prin generarea de energie solara fara emisii de carbon sunt evitatea 100 t de CO2 doar in Romania. In viitorul apropiat sunt planificate mai multe astfel de proiecte care au in vedere utilizarea energiei solare regenerabile.
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTETotalEnergiesALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
OCTOMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 186 (Octombrie 2024)
 

Autentificare

Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 
romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
viarom
quadratum
CDS
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
VEGO
theda mar
konsent
rigips
DRS
SIGM
AED
SSAB
noark
Arduro
ness project
leviatan
ELECTROGRUP
MAKITA
concelex
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander
urmarirea comportarii in timp a constructiilor<