Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ECOBAT Energy devine distribuitor oficial de echipamente DEYE in Romania
ECOBAT Energy devine distribuitor oficial de echipamente DEYE in Romania
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 28 Mar 2024 14:32
Ecobat Energy are placerea de a anunta ca va fi distribuitor oficial Deye in Romania si suport after-sales, consolidandu-si astfel angajamentul ferm pentru dezvoltarea si promovarea solutiilor energetice durabile in tara. Cu un aganjament financiar de peste 3 milioane de euro pana la acest moment, consideram ca aceasta colaborare reprezinta o etapa semnificativa in eforturile noastre de a oferi partenerilor nostri acces la tehnologii de varf in domeniul fotovoltaic.
Evenimentul de lansare va avea loc vineri 5 aprilie, incepand cu orele 10.00 la Hotel Caro din Bucuresti si va aduce impreuna instalatori si revanzatori din industria fotovoltaica, oferindu-le oportunitatea de a descoperi inovatiile pe care le aduce aceasta colaborare si de a se conecta cu experti de frunte din domeniu.
In cadrul evenimentul urmeaza sa fie prezenti reprezentati ai Deye, prin Allen Dong – Sales Director, Kai Gu – Sales Manager si Nero Liu – Sales Manager alaturi de o echipa de tehnicieni. 
Echipele de tehnicieni Deye & Ecobat Energy vor raspunde intrebarilor de ordin tehnic adresate de instalatorii prezenti la eveniment.
Deye este unul dintre liderii mondiali in productia si dezvoltarea echipamentelor fotovoltaice de inalta performanta, oferind solutii inovatoare si fiabile pentru o gama larga de aplicatii. Prin asocierea cu Deye, Ecobat Energy isi propune sa aduca in Romania tehnologii de ultima generatie in domeniul energiei solare, sustinand astfel tranzitia catre o economie verde si reducerea amprentei de carbon.
"Acest parteneriat reprezinta o oportunitate extraordinara pentru Ecobat Energy de a consolida pozitia noastra in industria energiilor regenerabile din Romania si de a ne extinde oferta de echipamente si servicii, oferind suport local tuturor instalatorilor. Suntem incantati sa fim reprezentantii Deye in Romania. Vom aveam in stoc toata gama de invertoare Deye iar printre echipamentele fast moving, avand in vedere cerera pe care o anticipam, in depozitul nostru din Crevedia, se vor gasi intodeauna modelele de invertoare Deye: 6 kW monofazat, 8 kW monofazat, 10 kW trifazat, 12 kW trifazat si evident acumulatori. Suntem convinsi ca impreuna vom aduce inovatie si excelenta in domeniul energiei solare in intreaga tara.", a declarat Theodoros Ioannidis, Director General al grupului Ecobat .
Daniel Nica – Director General Ecobat Energy: “A inceput implementarea programului “Casa Verde Fotovoltaice”, astfel ca parteneriatul cu Deye o mutare strategica importanta atat pentru noi, Ecobat Energy cat si pentru piata fotovoltaica din Romania. Invertoarele Deye fiind agreeate pentru instalarea prin programul guvernamental, atat partenerii nostri cat si beneficiarii finali pot profita acum de stocuri permanenente cu livrare imediata, aici, acasa, in Romania, nefiind nevoiti sa mai astepte 3-7 zile pentru o livrare din afara tarii. Parteneriatul cu Deye aduce si o garantie standard de 10 ani, pe teritoriul Romaniei, pentru toate echipamentele Deye (invertoare sau acumulatori). La toate cele de mai sus adaugam suport tehnic dedicate pentru instalatori si service autorizat.”
Evenimentul de lansare va include prezentari interactive, sesiuni de intrebari si raspunsuri si demonstratii practice ale produselor si solutiilor Deye, oferind participantilor o perspectiva ampla asupra beneficiilor si posibilitatilor oferite de aceasta colaborare.
Evenimentul se adreseaza exclusiv instalatorilor si revanzatorilor din domeniul fotovoltaic, locurile fiind limitate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS
MAKITA
theda mar
EDIT-Structural
leviatan
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
Ubitech
concelex
BogArt
konsent
quadratum
noark
siniat
ness project
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander