Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Schneider Electric: Investitie de 40 milioane euro intr-o noua fabrica in Ungaria
Schneider Electric: Investitie de 40 milioane euro intr-o noua fabrica in Ungaria
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2023 16:48
Schneider Electric a inceput lucrarile de constructie pentru noua sa fabrica inteligenta din Dunavesce, Ungaria. Cu o investitie planificata de 40 de milioane de euro, santierul se va intinde pe 25.000 m2 si va avea un numar de 500 de angajati.
Cea de-a 36-a fabrica inteligenta din Europa, aceasta va fi cea de-a 22-a fabrica de inginerie la comanda din regiune, producand aparate de comutatie primare si secundare, cabinete si componente de joasa tensiune si o gama de aparate de comutatie de medie tensiune AirSeT fara SF6 de ultima generatie, toate realizate la comanda conform specificatiilor clientilor individuali.
Din prima zi de productie, care este planificata in 2024, fabrica va fi zero net. Energia geotermala si cea solara de pe acoperis o vor alimenta, iar solutiile de management al energiei EcoStruxure de la Schneider Electric ii vor maximiza eficienta energetica.
In plus, fabrica va prezenta:
- 30 de statii de incarcare Schneider Electric pentru masini electrice si 25 de biciclete electrice
- Apa de ploaie va fi colectata pentru bai si irigatii
- Senzorii Schneider Electric din birouri, sali de sedinte, vestiare si bai vor controla luminile si aerul conditionat pentru a reduce risipa de energie
- Blocuri de aer pentru a preveni pierderile de caldura la statiile de andocare a camioanelor si la intrare
„Europa este o regiune importanta pentru Schneider Electric”, a declarat Frederic Godemel, Executive Vice President, Power Systems & Services, Schneider Electric. „Aceasta noua fabrica inteligenta este un exemplu al modului in care ne consolidam capacitatea de a raspunde cererii in crestere, pe masura ce Europa accelereaza tranzitia energetica si isi consolideaza independenta energetica.”
„Noua fabrica Dunavecse va fi o fabrica emblematica in Europa pentru tehnologiile de medie tensiune”, a declarat Yann Reynaud, Senior Vice President Global Engineering to Order, Schneider Electric. „Suntem incantati sa construim mai multe capacitati de productie pentru clientii nostri, astfel incat sa le putem aduce si mai multa inovatie, sustenabilitate si solutii digitale.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Acvatot 2019
quadratum
viarom
siniat
Ubitech
ness project
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
concelex
rigips
EDIT-Structural
noark

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander