Agenda Constructiilor
Luni, 24 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - CESAROM are in plan sa produca 8 milioane mp de produse, in 2024
CESAROM are in plan sa produca 8 milioane mp de produse, in 2024
Izolatii & Finisaje Publicat de AG&F 06 Iun 2024 10:17
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom si unicul producator local de placi ceramice, a lansat anul acesta noua gama de placi ceramice cu tehnologie Anti-slip Best Surface (ABS). Cele peste 100 de noi produse, lansate in 25 de colectii, aduc functionalitate si estetica de top pe piata din Romania. Pana la final de 2024, compania are in plan o productie de cca. 8 milioane metri patrati, peste 10% reprezentand colectiile noi ale anului 2024. 
Potrivit reprezentantilor companiei, in 2024, preferintele romanilor in materie de amenajari interioare se indreapta tot mai mult catre suprafete mate si fine cu design de piatra naturala, ciment sau lemn. Dimensiunile tot mai mari ale placilor devin un criteriu esential in alegerea gresiei si faiantei. De asemenea, dincolo de aspect, clientii sunt din ce in ce mai interesati de functionalitatea placilor ceramice si de accesoriile specifice, care completeaza si dau valoare proiectelor de amenajare rezidentiale si comerciale.
Incepand cu anul acesta, Cesarom lanseaza o inovatie care garanteaza valori functionale si estetice de clasa. Gresia portelanata rectificata Cesarom safe+ are acum si suprafata ABS - Anti-slip Best Surface,. 
Cel mai important avantaj al acestei noi game Cesarom ce integreaza tehnologia ABS, il reprezinta siguranta in spatiile expuse la umiditate ridicata, deoarece tratamentul  ABS al placii garanteaza o valoare ridicata anti–alunecare R10. Totodata, gama premium Cesarom ABS aduce gresiei portelanate rectificate suprafate mate, care ofera o experienta tactila placuta si aspect impecabil. Gama Cesarom ABS este in acelasi timp proiectata pentru a fi usor de curatat si intretinut. 
In plus, in 2024 Cesarom a pus in functiune o noua linie de productie de placi tip treapta, investitie care s-a ridicat la aproape 1 milion de lei. Aceasta noua linie de productie asigura extinderea gamei de placi speciale de treapta pana la dimensiunea de 120x30cm. In acest fel,  gama de accesorii Cesarom ofera solutii ceramice complete, estetice si functionale pentru orice proiect de amenajare.
“Inspirata din natura si adaptata nevoilor moderne, gama noastra respunde nevoilor pietei de placi ceramice atat prin design, finisaj al suprafetelor, cat si prin format, 120x60, 60x60, 60x30 cm, toate placile fiind rectificate. Estetica nu este singurul aspect pe care Cesarom il aduce in noile colectii. Acordam atentie deosebita confortului si functionalitatii, asa ca integram  tehnologii avansate in procesul de productie, pentru a oferi romanilor solutii versatile, practice, la costuri optime”, declara Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania.
 
Noile colectii Cesarom 2024: Echilibru intre stil si functionalitate
Din punct de vedere estetic, noile colectii Cesarom din gama ABS se concentreaza pe trei directii de design – lemn, piatra si ciment. 
Potrivit reprezentantilor Cesarom, un trend care se va pastra in designul interior in anul 2024 este alegerea gresiilor cu design-uri care imita marmura, cimentul, piatra si lemnul. 
Astfel, noile colectii cu tehnologie ABS precum Ceppo di Gre, Therme, Breccia si Etna, folosesc texturi si nuante inspirate din esenta pietrei naturale, oferind spatiului un caracter puternic si original, in timp ce noul model Cementino contribuie la definirea unui stil sofisticat, avand ca inspiratie textura cimentului. 
De asemenea, colectia Legno Miele aduce lemnul in prim-plan, printr-o reinterpretare moderna, care reproduce nuantele si aspectul lemnului natural, oferind in acelasi timp rezistenta si durabilitate. Caracterizata prin finisajul rectificat si portelanat, colectia, formata din gresie portelanata bej, 60×15 cm, si mozaic portelanat de aceeasi nuanta, 5x5cm, se adapteaza cu usurinta in diverse spatii, de la bai si bucatarii la spatii comerciale si terase. 
Pe de alta parte, pentru romanii care isi doresc in continuare design ce are ca inspiratie marmura naturala, Cesarom propune colectiile Pulpis, Ferarra si Portoro, care ofera o experienta de lux si rafinament pentru orice interior. 
Modelele noi de placi de gresie si faianta, alaturi de cele deja existente in portofoliul companiei, sunt disponibile in retelele distribuitorilor specializati din toata tara, in retelele de bricolaj si in magazinele proprii din Cluj-Napoca si Bucuresti. Cesarom produce toate modelele de placi ceramice in fabrica Sanex din Cluj-Napoca, unitate de productie ce a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului Lasselsberger GmbH, producator european de top in domeniul placilor ceramice. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
EDIT-Structural
noark
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
siniat
konsent
theda mar
strabag nivel 1
concelex
leviatan
rigips
quadratum
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ness project
viarom
MAKITA
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander