Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KUMA mizeaza pe o crestere de 15% si pe vanzari de produse la spitale in 2021
KUMA mizeaza pe o crestere de 15% si pe vanzari de produse la spitale in 2021
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 09 Sep 2021 11:31
Producatorul de lavoare si blaturi pentru bai si bucatarii Kuma Romania a raportat o crestere de 15% a cifrei de afaceri din primele sase luni ale acestui an, fata de aceeasi perioada din 2020, ritm estimat sa se mentina pana la finalul lui 2021. Rulajul companiei ar urma sa se apropie, astfel, de 35 milioane de lei in acest an, dupa ce in 2020 s-a situat la circa 30 de milioane de lei (+9%). In contextul in care se pune un accent tot mai mare pe mediile sanitare sanatoase, compania mizeaza pe oferta sa de concepte pentru clinici si spitale in evolutia afacerilor din perioada urmatoare.
"Printre prioritatile majore ale administratorilor de spitale se afla reducerea accidentelor, facilitarea intretinerii spatiilor si crearea unui ambient cat mai confortabil pentru beneficiarii de servicii. Aceste deziderate sunt abordate prin proiectarea unor spatii mai confortabile si de sustinere pentru personal. Conceptele Kuma pentru spital sunt solutia optima pentru orice obiectiv ce necesita produse made-to-measure. Acestea asigura o utilizare riguroasa a spatiului, un design atemporal, minimalist, care maximizeaza aspecte ce tin de functionalitate, precum usurinta in montaj, utilizarea si intretinerea", spun reprezentantii Kuma Romania.
Kuma produce lavoare pentru bai publice cu un singur bol sau cu boluri multiple (doua sau mai multe boluri) turnate in suprafata continua cu blatul, cu lungimi de pana la 420 cm dintr-o singura bucata. Lavoarele Kuma sunt produse monobloc obtinute direct din turnare, care nu necesita alipiri sau incastrari de boluri, ceea ce ajuta la montaj si intretinere.
"Lavoarele dedicate domeniului sanitar au aplicat pe suprafata lor un gelcoat antibacterian, produs cu cea mai recenta tehnologie, care confera protectie impotriva bacteriilor si mucegaiului. Conceptul de amenajare, lavoarul, mobilierul si materialele folosite au un rol imens in imbunatatirea exploatarii, reducerea accidentelor si pastrarea curateniei. Toate produsele Kuma au marca de calitate CE si Declaratie de performanta produs (DOP) conform standardului international EN 14688-A1-2018, durabilitatea in spatii cu trafic intens, precum si usurinta intretinerii si rezistenta materialelor folosite, fac produsele KUMA potrivite pentru proiectele publice din domeniul sanitar, precum spitale, maternitati sau crese", mai arata reprezentantii Kuma.
Produse livrate de compania de origine daneza au fost folosite pentru echiparea spitalului CHU Amiens - Picardie din Paris (peste 1.000 de lavoare custom made), dar si a spatiilor tip spa, in hoteluri, restaurante, cafenele sau pensiuni, cladiri de birouri, clinici si maternitati, aeroporturi, mall-uri, stadioane si sali polivalente, scoli si gradinite si pana la trenuri, feriboturi si vase de croaziera.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
concelex
EDIT-Structural
MAKITA
Arduro
BogArt
ness project
leviatan
SIGM
strabag nivel 1
Acvatot 2019
SSAB
siniat
viarom
CDS
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
konsent
rigips
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander