Agenda Constructiilor
Miercuri, 15 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - SAVINI DUE: Noile investitii in productie vor creste businessul cu 22% in 2022
SAVINI DUE: Noile investitii in productie vor creste businessul cu 22% in 2022
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 02 Feb 2022 14:02
Producatorul de mobilier pentru baie Savini Due a incheiat anul 2021 cu o cifra de afaceri de 32 milioane de euro, pentru anul in curs conducerea companiei estimand o crestere de de aproape 22% a businessului, pana la circa 39 milioane de euro. Evolutia optima se va datora mai ales investitiilor de 12 milioane de euro realizate in extinderea capacitatii de productie de la Sebes cu doua noi hale, ale caror lucrari de constructie se apropie de final. Investitiile au vizat retehnologizarea, automatizarea si digitalizarea procesului de productie, aspecte ce vor da companiei posibilitatea de a dezvolta noi produse, mai eficiente si fara impact negativ asupra mediului.
Potrivit companiei, constructia noilor hale a reprezentat o investitie mai mult decat necesara pe fondul cresterii cererii de mobilier de baie, atat la nivel intern, cat si international.
Noile hale vor creste semnificativ capacitatea de productie a companiei, astfel ca spre deosebire de anul 2021, in 2022 este asteptat ca intreaga capacitate de productie sa creasca cu aproximativ 35%-40%. Totodata, numarul de angajati ai Savini Due se va majora de la 284 la finalul anului trecut cu 5%-10% in 2022, avand in vedere ca o mare parte din investitii s-au concentrat pe automatizare si robotizare. In urma investitiilor realizate in cele doua hale, suprafata de productie a companiei a crescut de 4 ori, pana la 71.000 mp.
 
 
"Tehnologiile de productie, care vor fi utilizate in noile hale, au zero emisii de compusi organici volatili. Prin utilizarea acestora, compania isi propune sa reduca cat mai mult posibil impactul asupra mediului si chiar sa devina un model de urmat si pentru alti producatori. In acest sens, anuntam ca noile produse dezvoltate integreaza materiale inovative si eco-sustenabile. Intreaga gama de produse Savini Due (mobilier de baie, oglinzi de baie si capace de toaleta din MDF) sunt certificate FSC si atesta angajamentul companiei pentru utilizarea responsabila a resurselor mediului inconjurator", a declarat Piersante Savini, proprietarul Savini Due.
Savini Due este o referinta in industria mobilierului de baie nu doar in Romania, ci si in spatiul international, care si-a propus inca de la infiintare, din anul 2003, sa ridice calitatea in materie de produse de mobilier de baie la standarde cat mai inalte. Prin stabilirea unor obiective tangibile, dar si prin investitiile constante in tehnologii si automatizare, Savini Due a reusit sa devina in scurt timp unul dintre cei mai mari producatori de mobilier de baie din Europa. Brandul romanesc a fost implicat, de-a lungul existentei sale, in diferite proiecte locale care sustin educatia, cultura si sportul.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
EDIT-Structural
ness project
viarom
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
siniat
concelex
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
Acvatot 2019
Ubitech
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander