Agenda Constructiilor
Marti, 17 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARISTON: Sectorul privat sustine vanzarile de cazane Elco
ARISTON: Sectorul privat sustine vanzarile de cazane Elco
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Nov 2017 11:41
ELCO, brand german aflat in portofoliul Ariston Thermo Group, continua proiectele de furnizare a sistemelor destinate aplicatiilor comerciale, industriale sau rezidentiale mari. De la intrarea pe piata din Romania, brandul german ELCO a fost implicat in dotarea cu solutii eficiente de incalzire pentru o serie de proiecte majore din zona comerciala si industriala. ELCO a implementat solutii pentru operatori din domeniul comercial si al administratiilor publice, care permit utilizatorilor sa administreaze producerea de incalzire si apa calda menajera in functie de cerinte specifice. Indiferent ca a fost vorba de renovare, constructie noua, modernizare sau adaptare, echipele de specialisti au gestionat proiectele de la faza de cerere de oferta, instalare a echipamentului, pana la receptia finala.
Printre beneficiarii cazanelor marcii germane ELCO se numara centre wellness & SPA (WorldClass Atlantis si altele), unitati medicale, precum MedLife, dar si parcuri logistice si depozite (P3 Logistics, CEMPS etc.). Un alt segment reprezentativ pentru ELCO sunt cladirile de birouri, astfel ca cele mai importante proiecte ale companiei pe acest segment sunt constructii reprezentative din Capitala, precum The Bridge - Corp A, Campus Globalworth, Green Court- cladirile A si B, cu suprafete de circa 125.000 mp.
„Suntem bucurosi sa vedem sistemele ELCO in unele dintre cele mai importante proiecte imobiliare din acest an. Increderea partenerilor nostri in brandul german ELCO vine ca o confirmare a calitatii solutiilor complexe si complete pe care le oferim. Vom continua sa vizam proiecte din segmentul comercial, industrial, administrativ si rezidential, precum cladiri de birouri, centre comerciale, spitale, hoteluri, cladiri de apartamente”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
Potrivit reprezentantilor companiei, cele mai multe proiecte realizate de ELCO Romania pe segmentul cazanelor in condensare de putere mare au fost realizate pentru sectorul privat, acestea ajungand la un procent de aproximativ 90% din totalul proiectelor ELCO.
Solutiile de incalzire eficiente, tot mai cautate de catre dezvoltatori
Conform reprezentantilor ELCO, dezvoltatorii sunt tot mai interesati de dotarea spatiilor pe care le construiesc cu solutii de incalzire cat mai eficiente. Proiectarea simpla, implementarea fiabila si functionarea optima a sistemului sunt principalele elemente care asigura eficienta sistemelor de incalzire. In plus, instalarea celor mai moderne cazane ELCO reduce semnificativ valorile emisiilor de NOx, ceea ce contribuie la obtinerea diferitelor certificari de evaluare a performantei energetice a cladirilor, precum BREEAM sau LEED GOLD, certificari pe care dezvoltatorii doresc sa le obtina pentru a creste valoarea imobilelor. Cand vine vorba de alegerea cazanelor pentru spatii mari, clientii urmaresc ca acestea sa aiba o eficienta ridicata, emisii de noxe scazute, dar sa prezinte si fiabilitate, alaturi de un raport pozitiv putere - amprenta la sol.
„La fel ca si in cazul centralelor termice de apartament, si pe acest segment observam o tendinta catre echipamente eficiente, in condensare. Pe acest fond, gama de cazane ELCO include doar modele cu eficienta ridicata si emisii reduse de NOx ca raspuns la cerintele clientilor. Solutiile de incalzire ELCO includ tehnologii inteligente pentru economie de energie, proiectate pentru a satisface cerintele individuale ale proiectelor”, a adaugat Draguleanu.
Un alt criteriu important cand vine vorba de achizitia unui sistem de incalzire este suportul oferit in alegerea si configurarea solutiilor, dar si asigurarea serviciilor de post-vanzare si mentenanta. In acest sens, ELCO pune la dispozitia clientilor sai o retea nationala de centre specializate ce pot asigura servicii precum punerea in functiune, inspectii tehnice periodice, autorizari de functionare si service.
ELCO estimeaza o crestere de peste 20% a cererii de cazane in 2018
Piata cazanelor comerciale a inregistrat cresteri constante in ultimii ani, atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric. Evolutia are la baza, printre altele, si constructiile noi de tip cladiri de birouri. Potrivit ultimelor date din piata, activitatea de constructii pe segmentul cladirilor de birouri va accelera in 2018. Pe acest fond, reprezentantii ELCO anticipeaza o crestere a cererii de produse pentru cladirile din sectorul business.
Despre ELCO
ELCO, subsidiara a Ariston Thermo Group incepand cu anul 2001, a fost fondata in 1928 si reprezinta una dintre principalele marci germane pentru solutii de incalzire colective si comerciale. Compania ofera solutii de incalzire excelente pentru renovare, modernizare si cladiri noi, cu aplicatii ce variaza de la apartamente, la complexe comerciale si fabrici industriale mari, avand peste 1,7 milioane de sisteme de incalzire instalate in Europa. Printre proiectele de referinta din intreaga lume in care se regasesc solutiie Elco se numara: Satul Olimpic din Soci, Perfect Administration Residence din Beijing, Primaria si Opera din Lyon, Satul Olimpic din Beijing, Stadionul Parkstad-Limburg din Kerkrade, Spitalul Sf. Maria din Ludwigshafen, EuroAirport din Basel si multe altele. ELCO este prezenta pe piata din Romania din mai 2017 unde furnizeaza sisteme destinate aplicatiilor comerciale, industriale sau rezidentiale mari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023