Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AVI Compact estimeaza vanzari de 7,5 milioane de euro pentru 2019
AVI Compact estimeaza vanzari de 7,5 milioane de euro pentru 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Iul 2019 15:56
Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin in Romania de 13 ani, estimeaza ca va incheia 2019 cu o cifra de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro. Segmentul corporate a contribuit in prima jumatate a acestui an la peste 75% din totalul portofoliului. Avi Compact si-a propus pentru 2019 sa consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar si extinderea pe zona comerciala si industriala.
Cele mai importante proiecte pentru prima jumatate de an sunt:
- Telekom Romania - Palatul Telefoanelor, este un proiect in derulare. Toata cladirea va fi climatizata cu cele mai performante sisteme VRV Daikin;
- Hotelul Lido - instalatii de climatizare ;
- GMB Romania Auto Industry - instalatii de climatizare pentru noua hala de productie din Pitesti;
- Climatizarea pentru reteaua de magazine Penny Market;
- Patria Bank - inlocuirea echipamentelor de climatizare dintr-o serie de agentii ale bancii;
- Hotel Central din Ploiesti - instalatii de climatizare;
- Hercesa Imobiliare - climatizare pentru noile imobile din Complexul Vivenda.
“Cele mai cautate echipamente au eficienta energetica ridicata, nivel de zgomot redus, autodiagnoza si un termen de garantie mare. Am observat ca pentru clienti sunt importante criterii precum calificarea personalului, posibilitatea de a face fata unor lucrari mari,
asigurarea serviciilor de interventie 24 din 24, stocurile de echipamente si piese de schimb”, explica Florin Radulescu, Fondator Avi Compact.
Toate echipamentele functioneaza cu noul freon ecologic R32
Segmentul rezidential contribuie cu aproximativ 25% la realizarea cifrei de afaceri. Toate echipamentele de climatizare Daikin functioneaza cu noul freon ecologic R32.
Daikin a lansat in acest an noile game Perfera si Confora optimizate pentru incalzire care functioneaza pana la temperaturi exterioare de -20 °C. Aceste echipamente pot fi o solutie viabila atat pentru climatizare cat si pentru incalzire, in zonele fara retea de gaz si care nu beneficiaza de instalatii de incalzire centrala.
„Anul acesta, in luna iunie am inregistrat cea mai buna crestere din ultimii ani. Cererea a crescut de 25 de ori comparativ cu iunie 2018. Noi, la Avi Compact recomandam lunile martie - aprilie pentru achizitionarea aparatelor de aer conditionat pentru segmentul rezidential. Termenele de livrare si instalare sunt mici, adica de 2 zile. In perioada iunie - iulie cererea este mare, iar termenul de livrare este unul mai lung si perioada de asteptare pentru montaj ajunge la 10-15 zile. Pentru ca firmele au clienti si din zona companiilor, in sezon se onoreaza in primul rand contracte de mentenanta”, explica Marian Pandele, Director Executiv Avi Compact.
Showroom-ul Avi Compact a fost reamenajat in totalitate si are expusa toata gama de echipamente rezidentiale Daikin. Valoarea investitiei este de 20.000 Euro. In plus, echipamentele de climatizare Daikin din showroom sunt functionale si acestea pot fi testate de catre beneficiari.
Peste 90% dintre potentialii clienti care au vizitat showroom-ul in acest an au achizitionat cel putin un aparat de climatizare Daikin. In plus, Avi Compact in acest an a finalizat investitia in extinderea cu 2.000 mp a spatiului de depozitare. In 2018 compania a inceput o colaborare cu o firma din Franta, care a continuat si in acest an prin realizarea instalatiilor pentru doua imobile situate pe Coasta de Azur.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
MAKITA
noark
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
FRONTALE
concelex
CDS
Ubitech
theda mar
ness project
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander