Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CEETRUS: Coresi Business Campus, finalizat cu investitii de 14 milioane euro
CEETRUS: Coresi Business Campus, finalizat cu investitii de 14 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Iun 2019 12:55
Dezvoltatorul Ceetrus Romania a finalizat lucrarile la cea de-a treia faza a proiectului de birouri Coresi Business Park, parte integranta a Cartier Coresi - cel mai mare proiect de regenerare urbana din Romania. Aceasta faza presupune si schimbarea numelui proiectului din Coresi Business Park in Coresi Business Campus, datorita viziunii de a oferi oamenilor mai mult decat un parc de birouri – un spatiu cu numeroase facilitati care se articuleaza in jurul filosofiei de campus. Investitia in aceasta faza se ridica la 14 milioane de euro.
Coresi Business Campus face parte din Cartier Coresi din Brasov, cel mai mare proiect de regenerare urbana si comunitara din Romania. Parcul de birouri cuprinde un mix echilibrat de conversii de spatii industriale in spatii de birouri de clasa A si cladiri noi. Dezvoltarea proiectului va mai dura inca opt ani, iar potentialul sau ajunge la 100.000 de metri patrati.
A treia faza de dezvoltare a parcului este reprezentata de cladirea H1, care are o suprafata de 15.000 de metri patrati, un regim de inaltime P+4 si beneficiaza de cele mai inalte standarde de calitate: de la finisaje pana la utilitati si dotari, aceasta inglobeaza elementele caracteristice nivelului de clasa A. Primii chiriasi s-au putut muta in cladire incepand cu luna martie.
La parterul acestei cladiri este prevazut si un spatiu de co-working si o zona de conferinte pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Odata cu incheierea celei de-a treia faze de constructie, parcul de birouri atinge o suprafata dezvoltata de 60.000 de metri patrati.
Schimbarea numelui in Coresi Business Campus vine ca o evolutie naturala a proiectului, care isi propune sa ofere companiilor si celor care muncesc in acest centru de afaceri mai mult decat un spatiu de lucru. In loc de un cluster traditional de locuri de munca, proiectul ofera o serie de posibilitati care pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarei companii in parte, inclusiv posibilitatea de extindere imediata. In cadrul proiectului au fost create zone dedicate sportului – cosuri de baschet, fileuri de badminton, porti de fotbal si zone exterioare de lucru care vor fi dotate cu mobilier urban si wi-fi.
De asemenea, Coresi Business Campus promoveaza mijloacele de transport alternativ si impreuna cu Pegas va pune gratuit la dispozitia locatarilor un sistem inovator de bike-sharing pe toata perioada verii, pentru a favoriza accesul la diversele facilitati sau doar pentru deplasarea in scop recreativ in parcul de birouri. Cei 20.000 de metri patrati de spatii verzi exterioare creeaza o oportunitate pentru a lucra intr-un spatiu menit sa atraga si sa pastreze talentele.
Printre atuurile parcului de birouri de clasa A se numara si chiria fixa. In consecinta, clientul stie in orice moment ce costuri are si isi poate planifica bugetele. Compartimentarea cladirilor din Coresi Business Campus este flexibila si eficienta in spatiile de birouri deschise, individuale si de grup si ofera inclusiv posibilitatea de extindere a spatiului. Odata ce amenajarea este finalizata, echipa de management de proiect, cu expertiza in constructii si instalatii termice si electrice, ramane la dispozitia clientului, misiunea ei fiind sa vina in intampinarea nevoilor clientilor si sa ofere expertiza necesara pentru a gasi solutiile potrivite pentru a beneficia un mediu de lucru cat mai agreabil..
La ora actuala, in Coresi Business Campus isi au sediul peste 30 de companii nationale si internationale, in cadrul carora lucreaza peste 5.500 de profesionisti, ce transforma astfel parcul de afaceri intr-unul din cele mai vibrante locuri de munca din Brasov.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere