Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Companii americane interesate de colaborari cu firme de constructii din Romania
Companii americane interesate de colaborari cu firme de constructii din Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 18 Feb 2021 06:40
O importanta companie americana, cu activitate in domeniul apararii, intentioneaza lansarea unui proiect in Romania vizand securitatea la frontiere si doreste identificarea unor "firme romanesti reputabile", din zona de constructii, achizitii de echipamente, integrare si sustinere, instruire si logistica, cu care sa colaboreze.
"Dorim transmiterea unor informatii minime din partea celor potential interesati de o astfel de colaborare (adresa de web, punct de contact cu nume si prenume, e-mail, telefon), care sa fie inaintate reprezentantilor partenerilor americani. Decizia de contactare a partenerilor din Romania va fi doar a firmei americane solicitante", arata un anunt al Ambasadei Romaniei in SUA.
De asemenea, compania americana Cashman isi manifesta interesul de a colabora cu firme romanesti sau autoritati locale pentru dezvoltarea unor proiecte specifice, de interes pentru acestea. "Reprezentantul BPCE (n.r. Biroul de Promovare Comercial Economica) a purtat o discutie cu conducerea Cashman, fiind identificat un interes major al acestei companii pentru oferirea de expertiza in domenii precum: infrastructura energetica (depozitare gaze, instalarea de panouri solare sau ferme eoliene, alte forme de energie regenerabila), lucrari de dragare sau realizarea de constructii mecanice diverse (pentru conformare, anexez o serie de linkuri exemplificatoare in acest sens) etc. Compania este interesata atat de colaborarea cu autoritatile locale (la nivel judetean, municipal etc) in realizarea unor proiecte de interes, cu respectarea legislatiei europene in domeniu, dar si - eventual - de intrarea in discutii cu firme romanesti pentru o eventuala asociere, in vederea accesarii viitoarelor proiecte de investitii, care vor fi anuntate in Romania", arata un alt anunt al Ambasadei Romaniei in SUA.
Compania Cashman, desi are o istorie de peste 50 de ani) are o experienta redusa in ceea ce priveste piata europeana (cu mici proiecte realizate in Irlanda si Franta), expertiza sa fiind mai ales pe piata nord-americana.
Pentru informatii suplimentare si date de contact in vederea stabilirii de relatii comerciale, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
FRONTALE
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
hilti
hidroplasto
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere