Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Companii americane interesate de colaborari cu firme de constructii din Romania
Companii americane interesate de colaborari cu firme de constructii din Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 18 Feb 2021 06:40
O importanta companie americana, cu activitate in domeniul apararii, intentioneaza lansarea unui proiect in Romania vizand securitatea la frontiere si doreste identificarea unor "firme romanesti reputabile", din zona de constructii, achizitii de echipamente, integrare si sustinere, instruire si logistica, cu care sa colaboreze.
"Dorim transmiterea unor informatii minime din partea celor potential interesati de o astfel de colaborare (adresa de web, punct de contact cu nume si prenume, e-mail, telefon), care sa fie inaintate reprezentantilor partenerilor americani. Decizia de contactare a partenerilor din Romania va fi doar a firmei americane solicitante", arata un anunt al Ambasadei Romaniei in SUA.
De asemenea, compania americana Cashman isi manifesta interesul de a colabora cu firme romanesti sau autoritati locale pentru dezvoltarea unor proiecte specifice, de interes pentru acestea. "Reprezentantul BPCE (n.r. Biroul de Promovare Comercial Economica) a purtat o discutie cu conducerea Cashman, fiind identificat un interes major al acestei companii pentru oferirea de expertiza in domenii precum: infrastructura energetica (depozitare gaze, instalarea de panouri solare sau ferme eoliene, alte forme de energie regenerabila), lucrari de dragare sau realizarea de constructii mecanice diverse (pentru conformare, anexez o serie de linkuri exemplificatoare in acest sens) etc. Compania este interesata atat de colaborarea cu autoritatile locale (la nivel judetean, municipal etc) in realizarea unor proiecte de interes, cu respectarea legislatiei europene in domeniu, dar si - eventual - de intrarea in discutii cu firme romanesti pentru o eventuala asociere, in vederea accesarii viitoarelor proiecte de investitii, care vor fi anuntate in Romania", arata un alt anunt al Ambasadei Romaniei in SUA.
Compania Cashman, desi are o istorie de peste 50 de ani) are o experienta redusa in ceea ce priveste piata europeana (cu mici proiecte realizate in Irlanda si Franta), expertiza sa fiind mai ales pe piata nord-americana.
Pentru informatii suplimentare si date de contact in vederea stabilirii de relatii comerciale, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASThiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
BMI_Icopal
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
FRONTALE
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023