Agenda Constructiilor
Sambata, 21 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DAMILA incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 50 milioane de euro
DAMILA incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 50 milioane de euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Dec 2017 06:45
Anul 2017 a insemnat pentru Damila celebrarea a 25 de ani de la infiintare si a fost marcat in calendarul evolutiei companiei ca un an al dezvoltarii si comunicarii faptelor si rezultatelor atat fata de parteneri si salariati, cat si fata de comunitate. In termeni de rezultate, incheiem acest an cu o cifra de afaceri de peste 50 milioane euro, in crestere cu 30 % fata de anul trecut, pe fondul evolutiei pietei si strategiei interne. Principalele directii in 2018: sistemul de acoperis Rodach, solutii complete pentru constructii si amenajari de calitate si comert online. Obiectivele principale ale Damila in 2018 vor viza consolidarea pozitionarii produselor proprii, cu accent pe sistemul de acoperis Rodach si consolidarea pozitionarii brandului Damila ca solutie completa pentru constructii si amenajari de calitate.
Rodach este brandul propriu de tigla metalica si accesorii complete pentru acoperis. Damila foloseste materie prima importata de la producatori consacrati, prelucrata in fabrica proprie din judetul Valcea. Experienta de productie se apropie de 10 ani si asigura diferentierea prin calitatea produselor si serviciilor. Oferta Rodach cuprinde trei sortimente de tigla metalica cu diverse caracteristici si culori, ce asigura calitatea, durabilitatea si siguranta acoperisului. In anul 2018 cu siguranta ca produsul nostru Rodach va avea o crestere de minim 35%, ca urmare a concentrarii atentiei asupra cerintelor partenerilor nostri.
In 2018 vom continua strategia Damila prin care oferim solutii complete si de calitate pentru constructii si amenajari, incepand de la fier (inclusiv servicii de fasonare), gama completa de materiale de constructii, sisteme complete de acoperis, produse proprii (plasa sudata, tabla cutata etc.) pana la produse pentru amenajari interioare, instalatii, amenajari exterioare. Oferim clientilor avantajele generate de faptul ca pentru anumite game de produse suntem producatori, pentru altele suntem importatori directi sau avem stabilite parteneriate cu cei mai buni producatori romani si din strainatate cu ajutorul carora construim o oferta completa, cu produse de calitate si la pretul corect.
In prima parte a anului 2018, ca urmare a cererii pietei, vom lansa magazinul online Damila care va oferi posibilitatea plasarii de comenzi online si livrare in orice loc din tara. Va fi o perioada in care vom lucra la organizarea logistica, tocmai pentru ca produsele pe care le comercializam au in general greutati si volume mari, multe elemente specifice si trebuie sa ne asiguram ca oferim clientilor solutii pentru a comanda si a primi produsele in cele mai bune conditii.
In evolutia noastra am identificat solutii care sa pozitioneze distinct Damila in piata, de aceea am efectuat de-a lungul timpului investitii de circa 20 mil euro in capacitati de productie, stocare, manipulare si transport. In ceea ce priveste planul de afaceri estimam ca la finalul anului 2018 Damila va atinge pragul de 60 milioane de euro cifra de afaceri.
Despre Damila
Damila a fost fondata in anul 1992 si isi are radacinile in comuna Maciuca din judetul Valcea. Damila, societate comerciala cu capital privat, 100% romanesc, fondata si condusa de Daniel Remus Nitu, ocupa un loc important pe piata materialelor de constructii si finisaje din Romania, avand rol de producator, importator si distribuitor pentru produsele pe care le comercializeaza.
De-a lungul anilor, Damila a dezvoltat un model de business propriu, incercand sa inteleaga cat mai bine piata, cerintele si exigentele partenerilor sai, persoane fizice si juridice, in ceea ce priveste calitatea si diversitatea produselor, a serviciilor oferite, siguranta proceselor operationale. Damila are in prezent 9 depozite situate in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Craiova, Dragasani, Horezu, Balcesti, Maciuca si, datorita investitiilor efectuate in facilitati de logistica si in magazinul online, livrarea intregii game de produse este posibila in orice colt din tara si strainatate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023