Agenda Constructiilor
Joi, 09 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEBUT constructie cladiri multifunctionale in parcul P3 Bucharest
DEBUT constructie cladiri multifunctionale in parcul P3 Bucharest
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Iun 2019 14:55
P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, incepe constructia unui complex multifunctional in parcul P3 Bucharest de pe A1, o premiera pe piata de logistica din Romania.
Prima faza a proiectului multifunctional va cuprinde un hostel cu o capacitate de 212 persoane, o cantina de 200 locuri, un supermarket si o cafenea. Proiectul are in vedere in fazele viitoare o extindere a capacitatii de cazare si adaugarea de noi servicii pentru chiriasi in functie de solicitarile acestora, incluzand centru medical, servicii de curierat, ATM si curatatorie. Data estimativa de finalizare a primei faze a proiectului este sfarsitul lunii septembrie 2019. Compania de avocatura POP&PARTNERS a asistat P3 pe tot parcursul negocierii si semnarii contractelor pentru acest proiect.
Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania, spune: „Cu o rata a somajului de 1.3%, disponibilitatea fortei de munca in Bucuresti si in zonele limitrofe devine o limitare din ce in ce mai acuta, resimtita din plin si de chiriasii nostri. Pentru a-si acoperi nevoia de personal, unii chiriasi transporta zilnic angajatii de la distante considerabile, de pana la 100 km. In dorinta de a ameliora problema fortei de munca, am decis sa dezvoltam aceasta facilitate de cazare in P3 Bucharest A1 Park ca si un beneficiu pentru actualii si viitorii nostri chiriasi. Chiriasii vor putea utiliza hostelul pentru cazarea de angajati permanenti, pentru a-si suplimenta necesarul de angajati in perioadele de varf, cat si pentru alte nevoi punctuale de cazare (echipe de interventie, detasari din alte locatii). Este primul proiect de acest gen din Bucuresti si reflecta filozofia P3 de a oferi chirasilor nu numai un depozit, ci un intreg ecosistem care sa faciliteze dezvoltarea afacerii lor”.
Fiecare camera din hostel va avea o capacitate maxima de 3 paturi si va fi complet mobilata si utilata: frigider, TV, aer conditionat si wi-fi.
Operatorul hostelului este compania romaneasca, Real Design SRL, sub brand-ul IQ Hostel, care are experienta in relocarea de personal la nivel national si servicii de HR, gestionand peste 5.000 de persoane relocate pentru proiecte din Timisoara, Arad, Pitesti, Brasov, Oradea, Dej, Cluj, Sighisoara si Satu Mare.
Lucian Jantuan, Managing Partner, Real Design Romania, spune: “Suntem deosebit de incantati si onorati sa facem parte din acest proiect unic in Romania si le multumim celor de la P3 pentru ca au avut incredere in experienta noastra in relocare. Acest proiect este o solutie inovatoare pentru nevoile angajatorilor de a asigura angajatilor conditii optime de cazare, astfel incat, prin reducerea timpul in care ajung la munca sa creasca satisfactia si eficienta acestora. Un angajat multumit poate fi dedicat si mai eficient. Suntem optimisti ca vom avea numeroase solicitari“.
Sinziana Pardhan adauga: “Zilnic, peste 4.000 de angajati vin sa lucreze in P3 A1 Bucharest Park, echivalentul a jumatate din populatia Chiajnei sau a Domnestiului, comunele invecinate. Prin construirea proiectului multifunctional dorim sa incurajam dezvoltarea unei adevarate comunitati in cadrul parcului nostru. Angajatii vor avea la dispozitie un supermarket si o cantina cu zona de recreere, urmand ca pe viitor sa adaugam si alte servicii. Alaturi de terminalul multi-modal, proiectul multifunctional vine sa consolideze pachetul complex si unic de facilitati pe care chiriasii le pot gasi in cadrul P3 Bucharest A1 Park si care deservesc cei peste 372.000 m2 de spatii de depozitare”.
Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifunctional din Bucuresti, avand 372.000 m2 dezvoltati, care cuprind 14 depozite, si teren care permite construirea a inca 100.000 m2 de spatii, cu livrare potentiala in decurs de 6 luni, acces direct la A1, centura si conexiune directa spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie logistica excelenta la periferia nord-vestica a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 - care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren incepand din a doua parte a acestui an. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centura extinsa a Bucurestiului si ofera acces rapid catre toate partile capitalei, precum si catre autostrazile A1 si A3.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamVideoConfAC-iulACADCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere