Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEBUT lucrari la AFI Tech Park Business Campus, investitie de 37 milioane euro
DEBUT lucrari la AFI Tech Park Business Campus, investitie de 37 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Apr 2019 16:22
AFI Europe Romania va incepe in scurt timp lucrarile la faza a doua a proiectului AFI Tech Park Business Campus, cel mai nou complex de birouri al dezvoltatorului, situat in centrul Capitalei, in proximitatea Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii.
AFI Tech Park 1 - prima faza a proiectului, o cladire P+8 de birouri Clasa A, cu o suprafata totala inchiriabila de 22.000 mp - a fost finalizata in trimestrul trei al anului trecut. In prezent, peste 80% din cladire este deja inchiriata, companiile care s-au relocat aici beneficiind din plin de pozitionarea excelenta, dar si de avantajele oferite chiriasilor. Printre avantaje se numara un card de reduceri oferit angajatilor companiilor, care poate fi utilizat la restaurantele si la furnizorii de servicii din zona cladirii de birouri, dar si proximitatea salii de sport World Class, unul dintre cei mai mari chiriasi ai cladirii. De asemenea, companiile din AFI Tech Park 1 beneficiaza de o sala de sedinte care poate fi inchiriata in regim orar, reducand astfel cheltuielile de functionare.
„Urmatoarea faza a proiectului va cuprinde o cladire de 8 etaje, la aceleasi standarde inalte cu care ne-am obisnuit deja chiriasii. Lucrarile vor incepe in urmatoarele luni si vor fi finalizate, cel mai probabil, la sfarsitul anului viitor. Ne bucuram de faptul ca putem contribui la dezvoltarea acestei zone, asa cum s-a intamplat si in cadrul celorlalte proiecte pe care le-am dezvoltat. Valoarea estimata a investitiei in AFI Tech Park 2 se ridica la 37 de milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.
Odata finalizat, campusul AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai importante proiecte de birouri din zona. Campusul este situat la intersectia a trei sectoare - 3,4 si 5 - ceea ce il face usor accesibil de catre angajatii companiilor care si-au relocat aici birourile. AFI Tech Park 1 detine pre-certificarea LEED Platinum de cladire verde.
Printre chiriasii AFI Tech Park 1 se numara New Work, Afcon Electra Romania, certSIGN, Game World Group, RTC Proffice Experience, Knauf (cu cele doua divizii, Knauf Gips si Knauf Insulation), Hilti Romania, World Class, WWF si Connect 44.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19bluebeamC4E FORUMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere