Agenda Constructiilor
Joi, 01 Decembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DECEUNINCK achizitioneaza Pimas, pionierul sistemelor de ferestre din PVC in Turcia
DECEUNINCK achizitioneaza Pimas, pionierul sistemelor de ferestre din PVC in Turcia
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 28 Aug 2014 14:59
Deceuninck (Euronext: DECB), fabricant global de sisteme de ferestre si usi din PVC si materiale compozite, anunta astazi achizitionarea producatorului de profile de ferestre lider in Turcia, Pimas Plastik Insaat Malzemeleri A.S. (Pimas).
Pimas poseda unitati de productie la Gebze in Turcia (regiunea Istanbul) si la Rostov-pe-Don in Rusia. Pimas a inregistrat, in cursul ultimelor douasprezece luni incheiate la 30 iunie 2014, o cifra de afaceri de 174 milioane de lire turcesti (TRY) si EBITDA de 15,77 milioane de lire turcesti. In calitate de pionier al ferestrelor din PVC în Turcia, Pimas opereaza sub numele de marca ‘Pimapen’. Marca Pimapen este cea mai cunoscuta marca de ferestre de calitate din Turcia, distribuita intr-o retea de 1.200 de puncte de vanzare pe teritoriul Turciei, cu un focus major pe regiunile Istanbul si Ankara, completand astfel baza existenta de clienti Deceuninck.
Tranzactia este sub controlul autoritatilor de concurenta din Turcia si Rusia. Deceuninck va consolida integral Pimas de indata ce va primi aprobarea relevantă.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti
FRONTALE
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
leviatan
Ubitech
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu