Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FORTE Partners obtine certificare Green Homes pentru proiectul Aviatiei Park
FORTE Partners obtine certificare Green Homes pentru proiectul Aviatiei Park
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Iul 2019 14:53
Forte Partners anunta obtinerea certificarii Green Homes pentru prima faza a proiectului rezidential Aviatiei Park, situat in nordul Bucurestiului.
„Prima faza a proiectului Aviatiei Park a obtinut certificarea Green Homes, acordata de Romania Green Building Council in urma evaluarii in functie de 72 de criterii”, a declarat Geo Margescu, CEO si cofondator Forte Partners. „Eficienta energetica si confortul locatarilor se numara printre aspectele de care tinem cont atunci cand dezvoltam un proiect rezidential, alaturi de strategia noastra de a construi locuinte acolo unde sunt deja birouri, gandita tot in ideea confortului locatarilor, care nu mai pierd astfel timp pretios in drumul catre si de la locul de munca spre casa. Aceasta strategie s-a dovedit a fi corecta, iar cumparatorii de apartamente din prima faza a ansamblului rezidential Aviatiei Park au recunoscut potentialul proiectului, proximitatea fata de zona de birouri, calitatea constructiei si au gandit achizitia ca pe o investitie pe termen lung.”
Cele 72 de criterii in functie de care Romanian Green Building Council a evaluat prima faza din Aviatiei Park sunt grupate in opt categorii, si anume Leadership de Mediu, Performanta Continua, Teren si Amplasament, Eficienta Consumului de Apa, Materiale si Resurse, Sanatatea si Bunastarea Locuitorilor, Optimizare Energetica si Inovare.
Cumparatorii de apartamente in Aviatiei Park beneficiaza de Ipoteca Verde, care presupune costuri reduse la creditele ipotecare. In plus, Green Homes certifica faptul ca locuintele au un grad crescut de eficienta energetica, ceea ce inseamna costuri lunare reduse pentru utilitati.
Proiectul, situat in zona de nord a Bucurestiului, este dezvoltat cu o investitie totala de 37 de milioane de euro si cuprinde 176 de apartamente in faza intai si 195 de apartamente in faza a doua. Aviatiei Park este un ansamblu rezidential cu circuit inchis, corpurile de locuinte fiind unite prin alei, piatete si spatii verzi. Peste 50% din suprafata proiectului este reprezentata de spatii verzi. Din cei 15.000 de metri patrati de teren, numai 3.700 metri patrati vor fi ocupati de amprenta celor patru cladiri.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere