Agenda Constructiilor
Luni, 16 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FORTE Partners obtine certificare LEED Platinum pentru cladirea The Bridge 2
FORTE Partners obtine certificare LEED Platinum pentru cladirea The Bridge 2
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Iun 2019 13:22
Forte Partners anunta obtinerea certificarii LEED Platinum pentru cladirea de birouri THE BRIDGE 2, finalizata si inchiriata in proportie de 100%. Prima faza a proiectului office a primit certificarea LEED Platinum cu scorul 82.
„A doua faza a THE BRIDGE, o cladire dezvoltata de Forte Partners, in valoare de 55 de milioane de euro, a obtinut certificarea LEED Platinum, cu scorul 84, in urma evaluarii in functie de sapte criterii si anume sustenabilitatea proiectului, eficienta consumului de apa, eficienta energetica si a climatizarii, materiale si resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovatie si prioritati locale de mediu”, a declarat Geo Margescu, CEO si cofondator Forte Partners. „In toate proiectele pe care le dezvoltam, punem in prim-plan arhitectura, functionalitatea si eficienta energetica, iar fiecare cladire Forte Partners este un micro-univers, in care adresam mai multe nevoi. Avem in vedere atat spatiile propriu-zise de birouri, cat si spatiile comune pentru angajati - de la spatii verzi, la zonele de relaxare, cantine –, precum si calitatea aerului sau a modului in care este utilizata lumina naturala.”
Anul trecut, in luna august, Forte Partners a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri THE BRIDGE catre grupul Dedeman, consemnand cea mai importanta tranzactie de real estate din 2018. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza, cu o suprafata totala inchiriabila de 21.000 de metri patrati este finalizata, inchiriata 100% si predata chiriasilor, printre care se numara companii precum UPC, Schlumberger si Medicover.
Prima faza a proiectul de birouri THE BRIDGE a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietati din Romania pana la acea data.
Forte Partners, fondat in 2014, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata. Compania a dezvoltat pana in prezent un portofoliu de proiecte in valoare de peste 200 de milioane de euro, atat in sectorul de birouri, cat si in cel rezidential, si are in curs de dezvoltare proiecte de inca 200 de milioane de euro.
Forte Partners a dezvoltat cladirile de birouri Stefan cel Mare Building si The Bridge 1, The Bridge 2 precum si proiectul rezidential Londra 27 si are in derulare proiectul rezidential Aviatiei Park, cladirea The Bridge 3 si proiectele de birouri Matei Millo Boutique Offices si U-Center. Proiectele Forte Partners au primit recunoastere nationala si internationala pentru calitatea arhitecturii - Londra 27 a obtinut premiul ”Arhitectura locuintei” la Anuala de Arhitectura 2017, iar Stefan cel Mare Building a primit The American Architecture Prize 2017 si Best Small Office Development of the Year.
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023