Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FPSC: Competitie lansata pentru Gala Star Construct 2018, din decembrie
FPSC: Competitie lansata pentru Gala Star Construct 2018, din decembrie
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Sep 2018 21:28
In anul Centenarului, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) reuneste breasla in cel mai important eveniment dedicat industriei constructiilor - si anume Gala Star Construct 2018, programata sa aiba loc in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, din Capitala, la data de 12 decembrie a.c.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor, „Gala Star Construct 2018 - eveniment aflat la prima editie - se va bucura de prezenta a peste 300 participanti, reprezentanti ai societatilor de profil, antreprenori in constructii, dezvoltatori imobiliari, proiectanti, producatori/distribuitori materiale si utilaje de constructii, restauratori de monumente istorice, patroni ai companiilor ce desfasoara activitati conexe sectorului, precum si alti invitati de prestigiu. In cadrul evenimentului, FPSC aduce impreuna breasla constructorilor, decerneaza diplome de excelenta si trofeele Star Construct celor mai performanti operatori de pe piata si creeaza un spatiu propice dezvoltarii de noi relatii profesionale sau in vederea consolidarii celor existente”. Nu in ultimul rand, cu prilejul evenimentului, federatia patronala va transmite participantilor si in spatiul public mesajul FPSC: „Orice putere este slaba daca nu este unita!”.
Conducerea FPSC invita pe cei interesati sa ia parte la Gala Star Construct 2018 in calitate de participanti, parteneri (sponsori) sau concurenti. Pentru aceasta din urma ipostaza, a fost deja lansata procedura de inscriere in cursa pentru decernarea Trofeului Star Construct 2018. Potrivit conducerii FPSC, competitia se adreseaza societatilor din industria constructiilor pentru activitatea/ rezultatele obtinute de acestea in anul calendaristic 2017. Taxa de inscriere in competitie a fost stabilita la 500 de euro/ societate si include o reclama in catalogul evenimentului (¼ pagina), ce va fi disponibil timp de 365 de zile pe site-ul www.federatiaconstructorilor.ro si va fi distribuit in format tiparit, gratuit, la toate actiunile sau participarile FPSC din 2019. Taxa mai asigura o invitatie gratuita la Gala Star Construct 2018, precum si sustinerea activitatii comisiei de evaluare. Inscrierea se face in una sau mai multe categorii, dupa cum urmeaza: sector rezidential, sector nerezidential, sector infrastructura, instalatii electrice si automatizari, consultanta si proiectare, cercetare, inovare, laboratoare, societate nou-infiintata (2017), producator materiale de constructii, distribuitor materiale de constructii, producator/ distribuitor de sisteme izolante, producator/ distribuitor produse metalice, producator de tamplarie termoizolanta, producator/ distribuitor de echipamente si utilaje de constructii, lucrari de restaurare monumente istorice, activitati conexe. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista TOP-Agenda Constructiilor nr. 142 (Mai 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023