Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM Romania lanseaza gama completa de ciment la sac
HOLCIM Romania lanseaza gama completa de ciment la sac
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Apr 2018 16:31
Holcim Romania lanseaza gama completa de ciment la sac, ce include marcile Structo Plus, Blanco Plus, SapaBet, Structo, ExtraDur 52, Tenco. Odata cu lansarea gamei complete, clientii Holcim beneficiaza de cea mai extinsa oferta de cimenturi cu un nivel ridicat de calitate, pentru orice aplicatii, de la structuri armate, produse prefabricate, beton decorativ, sape, zidarie, tencuiala, pana la alte aplicatii uzuale. Noua gama pune accentul pe calitatea produselor si aduce o serie de noutati in ceea ce priveste ambalajul, creat special pentru a face mai usoara identificarea solutiei potrivite pentru fiecare aplicatie din domeniul constructiilor.
„Prin designul unic oferim beneficiarilor informatii clare despre avantajele utilizarii fiecarui produs in aplicatia pentru care a fost dezvoltat. Procesul a inceput odata cu lansarea Structo Plus cu Duraditiv, in 2017. Raspunsul pietei ne-a incurajat sa continuam sa imbunatatim nu doar cimenturile pe care le oferim ci si modul in care comunicam la raft cu clientii si beneficiarii produselor noastre” explica Cristina Mocanu, Marketing Manager Holcim.
Astfel, compania isi consolideaza pozitia de producator ce ofera cel mai extins portofoliu de ciment la sac pe piata materialelor de constructii din Romania. Pentru fiecare aplicatie exista o solutie Holcim dedicata:
- Structo Plus cu Duraditiv - Primul ciment aditivat la sac din Romania, pentru elemente structurale: este disponibil in ambalaje de 20 kg si 40kg
- BlancoPlus - Lucrari decorative si arhitecturale, disponibil la sac de 20 kg
- SapaBet - Ciment special pentru sape
- Structo - Aplicatii uzuale multiple
- ExtraDur 52 - Ciment pentru betoane extra dure
- Tenco - Liant aditivat de calitate superioara pentru mortarele de zidarile si tencuiala
Cimenturile sunt dezvoltate de specialistii Centrului Tehnic Holcim si produse la Alesd si Campulung, in cele doua fabrici ale companiei si ulterior distribuite la nivel national. Noua gama de saci este disponibila in punctele de vanzare incepand cu data de 2 aprilie 2018.
Despre Holcim Romania
Holcim (Romania) S.A., care activeaza de peste 20 de ani in sectorul materialelor de constructii din Romania, detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare, 13 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si 3 terminale de ciment in Bucuresti, Turda si Roman. Holcim are aproximativ 800 angajati in Romania.
Holcim Romania este membra a grupului LafargeHolcim, care s-a nascut in urma fuziunii intre egali dintre Lafarge si Holcim in 2015. Avand peste 180 de ani de experienta combinata, Grupul rezultat in urma fuziunii isi propune sa intre intr-o noua era de tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii, pentru a face fata provocarilor secolului 21.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere