Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Horvath & Partners obtine 3 milioane euro si vrea 35% crestere in 2019
Horvath & Partners obtine 3 milioane euro si vrea 35% crestere in 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Aug 2019 11:50
Horvath & Partners, unul dintre cei mai importanti jucatori locali si internationali pe piata consultantei in management, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 35%, in 2019 fata de anul anterior. Astfel, pe fondul unei dezvoltari accelerate a pietei pe care activeaza in prima jumatate (S1) a lui 2019, in care cererea a fost impulsionata in special de nevoia de consultanta tehnologica, de initierea unor proiecte de transformare si digitalizare, precum si a unor programe de eficientizare, compania estimeaza ca va incheia anul in curs cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane euro, fata de cei aprox. 3 milioane euro raportati la finele lui 2018.
“Piata serviciilor de consultanta in management a avut un parcurs foarte bun in ultimii cinci ani, iar cea mai mare crestere a fost observata anul trecut. Din datele inregistrate in primul semestru, in 2019 este foarte posibil sa asistam la o dezvoltare si mai rapida ca in 2018. Majorarea se axeaza pe un context favorabil prezent in anumite domenii cheie, cum sunt petrol si gaze, banci, energie, retail, care sunt intr-o dezvoltare accelerata si de unde vine o cerere tot mai mare pentru servicii de consultanta in management. Horvath & Partners a primit, atat in 2018 cat si in prima jumatate din 2019, numeroase solicitari pentru derularea unor proiecte strategice si de transformare si optimizare organizationala, la care se adauga initiativele de digitalizare”, a punctat Kurt Weber, Director General al Horvath & Partners Romania. “Prima jumatate a anului ne-a confirmat previziunile din 2018, cand spuneam ca Romania traverseaza cea mai efervescenta perioada de pana acum in ceea ce priveste digitalizarea, cu tot ceea ce implica ea: automatizari, robotica, Machine Learning si procese de Inteligenta Artificiala. De asemenea, companiile sunt dornice sa se dezvolte si tot mai multe inteleg ca acum este momentul sa investesti masiv in consultanta tehnologica, daca nu vrei sa pierzi trenul. Nevoia jucatorilor din toate industriile de a se adapta noii realitati digitale, de a-si transforma organizatiile pentru a fi mai agile si pregatite pentru crestere, a dus la proliferarea proiectelor de consultanta in management, iar aceasta tendinta se va consolida si va creste substantial si in S2 2019, precum si in urmatorii ani’, a concluzionat Kurt Weber.
Printre cele mai importante proiecte derulate de companie in 2019 se numara proiecte de consultanta in management cu o puternica componenta de inovatie, ecosisteme digitale, precum si continuarea programului bianual cu specializarea de Business Controller, al carui scop este acela de a oferi o solutie la problema deficitului de 2.000 de specialisti pe care il are piata fortei de munca, pe acest segment. Un alt moment notabil a fost lansarea serviciilor Steering Lab, in Romania. Acesta este un centru de excelenta care ofera solutii de ultima generatie de Big Data si Machine Learning, disponibile prin intermediul unor sisteme de Inteligenta Artificiala. De asemenea, Horvath & Partners are in plan marirea echipei locale, care include in prezent 30 de specialisti, pana la sfarsitul lui 2019. Aceasta miscare vine ca urmare a numarului tot mai mare de cereri pentru proiecte de consultanta in management.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
strabag nivel 1
noark
ERBASU CONSTRUCT
CDS
ness project
Ubitech
quadratum
theda mar
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Acvatot 2019
concelex
FRONTALE
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander