Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Lucrari la faza a doua a parcului logistic Urbano Cluj, investitie de 14 milioane euro
Lucrari la faza a doua a parcului logistic Urbano Cluj, investitie de 14 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Feb 2020 13:34
Urbano Parks, un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, anunta constuctia parcului logistic Urbano Cluj Vest (UCV), un proiect strategic pentru infrastructura locala. Pana in prezent, valoarea estimata a investitiei pentru parcul industrial se ridica la 14 milioane de euro. Grupul de investitori Urbano Parks este format din Mircea Ilea, Alexandru Serban si Daniel Paraschiv.
Depozitul logistic este situat in zona Floresti - Gilau, cu acces direct la DN1, langa nodul Gilau al Autostrazii Transilvania (A3), la 15 km distanta de Aeroportul International Avram Iancu. Urbano Vest Cluj va avea o suprafata construita de 24.500 m2, Clasa A si 5 ha suprafata totala parc.
„Suntem un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, cu o experienta de peste 20 ani in real estate. In toti acesti ani, am inteles nevoile pietei si, mai ales, facilitatile pe care le putem pune la dispozitia clientilor nostri pentru a le oferi un cadru optim pentru desfasurarea activitatii lor. Parte a strategiei noastre de dezvoltare, urmarim sa fim alaturi si de parteneri, dar sa ne si aducem contributia la sustinerea infrastructurii si dezvoltarii locale, prin generarea de noi locuri de munca mai aproape de casa pentru locuitorii din zona Floresti - Gilau”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.
Lucrarile de constructie sunt in grafic, prima faza urmand sa fie livrata in primavara acestui an, iar faza a doua a proiectului a inceput deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat in folosinta la capacitate maxima la finalul acestui an.
Odata finalizat, depozitul logistic va oferi optiuni flexibile de inchiriere cu suprafete intre 1.152 si 7.488 metri patrati. Primii chiriasi cu care s-a semnat contract sunt companii cu actionariat austriac: Englmayer si Schuller Eh`Klar, care au inchiriat peste 4500 mp2 spatii de birouri, tehnice si sanitare, si spatii de depozitare, facilitand astfel locuri de munca pentru 45 de angajati, intr-o prima faza.
„Noi am ales Urbano Vest Cluj deoarece a prezentat o flexibilitate deosebita din primul moment al discutiilor urmarind ulterior foarte atent satisfacerea completa a nevoilor noastre. In plus, alegerea noastra s-a bazat pe calitatea materialelor de constructie, astfel incat avem totala incredere ca vom beneficia de confortul, eficienta si performanta unui spatiu modern de cross-dock pe termen lung”, a declarat Cristian Grama, Managing Director Operations, Englmayer Romania.
Potrivit reprezentantilor companiei, parcul logistic este dezvoltat conform celor mai inalte standarde de calitate, oferind solutii tehnologice de top implementate cu materiale sustenabile, menite sa reduca semnificativ impactul asupra mediului inconjurator. Parcul logistic este incadrat in Clasa A, bifand toate caracteristice definitorii: distanta mica fata de infrastructura rutiera, distanta fata de forta de munca si caracteristicile cladirii - materiale sustenabile, o izolatie termica superioara pentru a reduce consumul de energie termica, inaltime utila de minim 10 m, sisteme de ventilatie automatizata, sisteme de iluminat economice cu LED, avizele de mediu si ISU.
Spatiile parcului industrial sunt ideale pentru, depozitare, fulfillment, arhivare, cross docking, activitati de logistica si productie usoara.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLPLANCOVID-19AUTODESKelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hidroplasto
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere